YATAS BEDDING – SALTELE LA SUPERLATIV

9 mai 2019

08:58:53

Calitate și confort

Atunci când ne alegem o saltea, atenția la detalii este vitală. De ce? Pentru că este o investiție pe termen lung. Atunci când auzim de YATAS BEDDING putem să respirăm ușurați pentru că investiția în calitate este de 100%.

Cu ce se diferențiază YATAS BEDDING pe piață?

YATAS BEDDING este de 42 ani pe piață, lider incontestabil în TURCIA și top 5 în lume, pe clasa medie.

YATAS BEDDING a reușit să se diferențieze, prin investiția a 2% din profit în noi tehnologii și inovații în materie, prin mai mult confort, o calitate mai bună, o valoare mai bună, un serviciu mai bun, o comunicare mai bună cu clienții.

Saltelele din gama YATAS BEDDING sunt printre cele mai căutate produse, calitatea somnului fiind direct legată de proprietățile și beneficiile acestora.

Gama de prețuri se adresează mai multor categorii de persoane, având în vedere însă unul dintre cele mai importante aspecte: produsul final să nu compromită calitatea și designul.

Cea mai bună potrivire între tine și saltea este SMART MATCH: aplicație ce alege cea mai bună saltea potrivită nevoilor tale, în funcție de greutate, vârstă, înălțime, probleme medicale.

YATAS BEDDING continuă să aducă confort, calitate și eleganță în casele din întreaga lume, prin cele 420 de magazine din 28 de țări…

În Cluj-Napoca, showroom-ul YATAS BEDDING îl găsești pe str. Borhanciului, nr. 64.

Posesorii cardului Blitz VIP beneficiază de 25% reducere la toate produsele.


9 mai 2019

08:58:53