wtp blaturi de lemn

Cauți un furnizor de materiale pentru confecționarea mobilei? WTP este partenerul tău de nădejde!

6 septembrie 2021

09:54:17

Cauți un furnizor de materiale pentru confecționarea mobilei? WTP este partenerul tău de nădejde!

WTP este partenerul tău dacă ai un business în industria mobilierului și cauți un furnizor de materiale, echipamente, dar și accesorii de primă clasă pentru industria mobilei și a design-ului interior. Îți recomandăm acest partener Blitz VIP deoarece:

  • La WTP au cel mai bogat sortiment de PAL, HDF, MDF, blaturi și accesorii pentru mobilier.
  • WTP introduce mereu produse noi pe piață, astfel încât să țină pasul cu cele mai noi tendințe în designul de mobilier.
  • Aici găsești întotdeauna pe stoc cele mai solicitate produse.
  • WTP au timpi reduși de livrare pentru produsele comandate!

Așadar ce poți găsi la WTP – Wooden Technic Prodimpex, una din firmele de profil de top din România, prezentă pe piață de peste 26 de ani în cele mai mari orașe – București și Cluj, Bacău, Zalău, Arad și Odorheiul Secuiesc. Vă vom prezenta două dintre produsele pe care le găsești aici:

Blaturi de bucătărie 

Blaturile de lucru și de bucătărie de la WTP sunt testate să reziste unei utilizări îndelungate. Poți alege dintr-o gamă largă de stiluri și de materiale: cu lungimi de 2050, 4010 sau 6 m și o grosime de 38 mm – cu aspect de lemn vintage, marmură, beton sau granit.

Blaturile sunt produse din plăci de PAL brut obținută prin presarea așchiilor de lemn la o temperatură și presiune ridicată, fiind utilizate rășini sintetice cu rol de liant. Produsul este alcătuit la interior din bucăți de lemn grosiere care îi asigură rezistența, iar stratul exterior este realizat din particule foarte fine, care îi oferă o suprafață netedă și durabilă în timp.

Placa de PAL brut apoi este laminată pe suprafața de lucru, iar partea din spate este acoperită cu o hârtie specială care acționează ca protecție împotriva umezelii. Zona de contact este protejată și etanșată cu un adeziv poliuretanic.

Vezi aici toată gama de blaturi de bucătărie și blaturi de lucru de la WTP.

Pardoseli Laminate 

Parchetul laminat, prin textura sa lemnoasă, oferă interiorului o senzație de căldură. Însă spre deosebire de parchetul masiv, parchetul laminat nu este compus în exclusivitate din lemn, ci din HDF (High-Density Fiberboard), ceea ce-l face deosebit de accesibil ca preț!

Parchetul laminat este, practic, o placă alcătuită din fibre lemnoase de mare densitate, presate la temperaturi ridicate, peste care se lipește o hârtie decor și un strat de protectie din melamină. Întreaga sa compoziție îi imprimă o rezistență mare la uzură sau presare. De asemenea, este rezistent la foc și este compatibil cu încălzirea prin pardoseală.

Pardoseala laminată vine în diferite variante de grosimi, trebuie să alegi clasa de uzură corespunzătoare necesităților tale. Spre exemplu, o clasă de uzură 33 de exemplu este potrivită pentru o cameră cu trafic intens și mobilier voluminos.

La WTP ai diverse nuanțe de pardoseli de la aspect antichizat la natural, light urban sau gama retro. Vezi întreaga gamă aici.

La WTP îți poți alege dintr-un sortiment bogat de PAL, HDF, MDF, blaturi și accesorii pentru mobilier de la cele mai prestigioase firme din Europa: Egger, Rehau, Hettich, etc.

Poți profita de o reducere de 10% la toate produsele, dacă ești posesor de card Blitz VIP.

 


6 septembrie 2021

09:54:17