Valachia – locul unde bucatele tradiționale se îmbină cu folclorul românesc

2 mai 2019

10:59:54

Restaurantul Valachia este locul unde clujenii pot să își ducă oaspeții din alte orașe sau țări pentru o experiență tradițională românească. Mâncarea și folclorul românesc vor oferi tuturor o experiență de neuitat.

Aici sunt respectate tradiția și gusturile poporului român, iar clienții vor avea parte de produse gustoase și sănătoase.

Printre preparatele „VEDETĂ „  ale localului sunt ciolanul afumat, ținut în saramură cel puțin 24 de ore, apoi este afumat în tihnă cu lemn de fag și știuleți de porumb. Un alt produs apreciat de clienți este cârnatul de casă afumat, produs preparat în bucătăria restaurantului Valachia după o rețetă tradițională. De asemenea, dacă treceți pragul restaurantului trebuie să încercați zacusca de casă, salata de vinete, tăiețeii de casă sau deserturile.

Restaurantul vă oferă dulciuri tradiționale românești, precum papanașii sau clătitele, gemurile și siropurile sunt făcute după rețete vechi, tradiționale din fructe culese din livezile și pădurile din apropierea Clujului.

Pentru ca experiența să fie una cu adevărat deosebită, în cadrul restaurantului Valachia se poate asculta live muzică populară românească.

Pentru evenimentele deosebite, restaurantul Valachia vă pune la dispoziție platouri cu aperitivele reci, prăjituri de casă sau torturi. Pentru aniversările din familie puteți opta pentru torturi care îmbină gustul autentic al dulciurilor românești.

Posesorii cardului Blitz VIP beneficiază de un discount de 10%.


2 mai 2019

10:59:54