Uită de problema mutatului, acum ii avem pe Mutanţii

17 ianuarie 2019

09:51:16

Atunci când ne hotărâm să facem o schimbare în viața noastră ne dorim ca fiecare detaliu să fie la locul lui. Mai ales dacă schimbarea este una mare care are un impact puternic asupra noastră.

De exemplu, atunci când ne mutăm în casă nouă, îți imaginezi acel moment plin de fericire în care faci primul pas în noua ta casă, în casa în care ți-ai dorit-o atât de mult, pe care ai visat-o și pe care ai vizualizat-o. Acest moment nu trebuie distrus de nimeni și nimic, nici măcar de orele de muncă care urmează să fie făcute o dată cu mutarea lucrurilor.

Da! Mutarea lucrurilor este acţiunea care ne dă de cele mai multe ori cele mai mari bătăi de cap.

Această problemă este de mult uitată și rezolvată pentru că acum îi avem pe cei de la Mutanții, ei se ocupă ca fiecare bucățică din casa ta veche să ajungă la tine în siguranță.

S.C. MUTANȚII S.R.L. a fost înființată de doi prieteni când și-au dat seama că nu există pe plan local o companie cu profil de mutări de mobilă pentru persoane fizice și societăți. Vremurile când îți pierdeai o zi întreagă cu prietenii chinuindu-te să te muți, cu mobilă lovită, pereți zgâriați și vecini iritați, sunt apuse.

Ce se spune de MUTANȚII?

– profesioniști
– atenți cu materialele
– punctuali
– rapiditate
– seriozitate
– organizați

Și pentru ca acest moment unic să fie și mai minunat te anunțăm că prin cardul BLITZ VIP ai reducere de până la 20%.

Spor la mutat, și nu uita momentele unice nu trebuie umbrite de nimic. Lasă-te ajutat de profesioniști!


17 ianuarie 2019

09:51:16