triox catering cluj

Triox Catering pentru când vrei să mănânci ceva gustos la prețuri decente

23 februarie 2022

10:29:21

Ești la muncă, ai câteva ședințe una după alta și ți s-a făcut și foame pe deasupra? Partea de task-uri vezi tu cum le rezolvi, dar măcar de masa de prânz să se poate ocupa altcineva.

Ce zici de o livrare rapidă la un Health Food Restaurant? Triox Catering oferă în fiecare săptămână un meniu al zilei variat, hrănitor și gustos, pentru toți – cu preparate din carne, dar și de post, cât și pentru vegetarieni. Meniurile sunt bogate și diversificate – ai ca opțiuni bucate tradiționale românești, dar și un fel de mâncare italian, diferit în fiecare zi.

Poți așadar comanda pentru tine sau întreaga ta firmă. De asemenea, ai oferte de catering zilnic pentru grădinițe, școli și programe after school.

Sau ai un eveniment la care ai nevoie de mâncare bună și pe săturate pentru toată lumea? Triox Catering îți poate oferi tot ce ai nevoie pentru evenimentul tău, fie corporate, reuniune de familie sau funeralii. Pentru asta anunță firma de catering și dă-le detalii despre când va avea loc, și locația evenimentului și câte persoane vor participa.

Cei de la Triox Catering te pot ajuta să rafinezi meniul în funcție de preferințele invitaților tăi, dar și de momentul servirii, iar alegerea poate depinde și de spațiul și dotările existente. Oferi un bufet în picioare sau cu servire la mese cu scaune? Dă-le mai multe detalii despre eveniment, locație și invitații tăi!

Înainte de a face o comandă mai mare, vino și degustă preparatele în restaurantul cu autoservire de pe Tăietura Turcului, Parcul Tetrarom nr. 1, Cluj Napoca, de care clienții obișnuiți ai restaurantului sunt încântați.

De asemenea, îi găsești pe takeaway.com sau pe site și dacă ești posesor de card Blitz VIP ai un 10% discount la comenzile online, folosind codul BLITZ10.


23 februarie 2022

10:29:21