Trei servicii de stomatologie esențiale de la Al Jamil Dental SPA

2 noiembrie 2018

14:03:00

Deoarece știm că zâmbetul nostru este esențial în atitudinea pe care o avem, ne-am decis să selectăm trei servicii esențiale de la Al Jamil Dental SPA care să te ajute mereu să ai încredere în zâmbetul tău.

1. CONSULT STOMATOLOGIC

Consultația reprezintă primul contact pe care îl aveți cu cabinetul stomatologic. Consultația constă în evaluarea stării de sănătate dentară pe care o ai.

După consultația stomatologică va fi întocmită o fișă dentară în care sunt notate toate datele referitoare la statusul dentar și parodontal din momentul prezentării fișa va consemna de asemenea date referitoare la starea ta generală de sănătate, tratamentele pe care le urmați, precum și un scurt istoric al afecțiunilor stomatologice.

Pe lângă asta, consultația implică de asemenea o scurtă informare asupra modalităților de igienă dentară pe care ar trebui să le folosiți, precum și o evaluare a stării de igienă dentară, dacă situația dentară impune se vor amprenta arcadele dentare în scopul efectuării unor modele de studiu
stabilirea planului de tratament stomatologic.

2. PROFILAXIE DENTARĂ

Vizită la stomatolog de 2 ori pe an este de neuitat pentru că te ajută să îți menții o stare bună de sănătate dentară.

Detartrajul și periajul professional sunt necesare cel puțin o dată pe an pentru pacienții adulți.

Copiii pot beneficia la de la Al Jamil Dental SPA de fluorizări locale, sigilari ale dinților permanenți.

3. ESTETICA ȘI COSMETICĂ DENTARĂ

Albirea dinților este tratamentul din ce în ce mai căutat.

Albirea Profesională reprezintă îndepărtarea colorațiilor existente pe dinți. Pot beneficia de acest tratament inclusiv pacienții fumători, sau cei care prezintă colorații determinate de medicamente.

Albirea dinților nu afectează structura dinților sau rezistența acestora și se realizează pe bază de gutiere . Tratamentul de albire se face în cabinetul stomatologic. Dinții se albes 14 nuanțe și rezultatul rezistă în timp.

Tatuajele dentare sunt acele mici bijuterii care se lipesc pe suprafețele dinților. Există o gamă foarte mare de astfel de bijuterii. Dinții nu sunt afectați prin aplicarea unor astfel de bijuterii.

La toate aceste servicii ai discount pana la: 20% cu cardul BLITZ VIP.


2 noiembrie 2018

14:03:00