platinum dental center

Tratamente la standarde europene în clinica clujeană Platinum Dental Center

6 septembrie 2021

11:28:17

Ai o problemă serioasă de sănătate dentară și nu știi unde să mergi?

Vino la clinica Platinum Dental Center unde poți beneficia de o experiență medicală de peste de 35 de ani în sănătate dentară. Aici te vei bucura de un grad ridicat de profesionalism –  de la soluțiile inovative la recuperarea rapidă după intervenții.

La Platinum Dental Center sunt tratate cazuri de o complexitate ridicată de o echipă medicală specializată în cele mai noi tehnici de tratament și tehnologii.

Ai nevoie de implanturi dentare? Echipa medicală de la Platinum Dental Center are la activ peste 1500 de implanturi aplicate, printre care și cele mai performante implanturi din lume Nobel Biocare sau cele mai populare și mai accesibile ca preț dar de calitate premium implanturile de la MegaGen.

Medicii de aici folosesc proceduri inovative, precum grefa autologă, grefe osoase și membrane de colagen – care scurtează tratamentul și permit pacientului să se recupereze mult mai rapid după operație.

Clinica are în dotare și radiologie digitală care oferă avantajul unei expuneri la radiații mult mai scurte decât în cazul radiologiei clasice, precum și imagini foarte clare.

În urma unui consult radiologic şi clinic, vei stabili împreună împreună cu medicul implantolog tratamentul cel mai potrivit pentru tine: numărul şi tipul implanturilor, data intervenţiei şi paşii de urmat.

Ai nevoie de tratament pentru reconstrucția danturii: fațete, coroane și punți dentare, proteze totale sau parțiale, proteze scheletate sau proteze pe implanturi? La Clinica Platinum Dental Center coroanele și punțile sunt realizate din ceramică și zirconiu-ceramică, care fac ca noii dinți să aibă o culoare identică cu cea naturală.

Tot aici medicii folosesc microscopul dentar, o tehnologie de ultimă generație, care oferă pacienților o intervenție precisă și tratamente cu rezultate excepționale pentru tratamentele de canal – reușind astfel să salveze dinții distruși de carii adânci, care au suferit infecții sau au fost rupți.

Nu în ultimul rând, echipa de la Platinum Dental Center este specializată în estetică dentară – care a devenit un must al secolului XXI. Aici îți poți face în deplină siguranță tratamente de albire dentară, restaurări estetice minim invazive, faţete dentare şi proceduri cu care să obții acel “zâmbet de Hollywood”.

Dacă-ți dorești un zâmbet nou, acum este momentul! Platinum Dental Center a pregătit special pentru tine, o promoție pe care nu o poți rata!

Acum poti beneficia de un discount de 300 euro la implantul dentar NOBEL Biocare + bont protetic + coroană zirconiu multilayer.


6 septembrie 2021

11:28:17