Transformă-ți mașina cu foliile de la Masterfol!

22 iulie 2020

14:55:05

Transformă-ți mașina cu foliile de la Masterfol! De-a lungul a 20 de ani, partenerii noștri de la Masterfol au perfecționat și au dus la rang de artă aplicarea de folii auto.
Fiecare anotimp poate aduce provocări noi pentru tine dar și pentru mașina ta.

Mai ales acum, vara, când îți pregătești mașina pentru concediu sau pentru ieșiri de weekend, e important să ai în vedere protecția solară din timpul călătoriilor.

Drumurile lungi de vară, prin soare și căldură pot fi extrem de neplăcute și creează un disconfort constant. În plus, supra-solicită sistemul de aer condiționat și adaugă la consumul de carburant. Ca să nu mai vorbim de soarele care îți arde pielea atât la volan dar și ca pasager. Pentru probleme acestea, există o soluție extrem de eficientă.

Foliile pentru geamuri LLumar, de la Masterfol, fabricate în Statele Unite ale Americii după o tehnologie patentată și testată în mii de situații îți vor reduce semnificativ disconfortul, prin crearea unui ecran protector pe suprafețele vitrate față de lumina și căldura excesivă. Pe lângă tradiționalele folii negre, există chiar și variante prin care nu se pierde deloc vizibilitatea. Foliile sunt disponibile în sute de nuanțe, iar toate variantele de folii sunt omologate de RAR. Dacă optezi pentru foliile mai închise, acestea îți vor asigura discreție atât pentru tine cât și pentru bunurile lăsate în mașină.

Acum că am rezolvat probleme din interior, să vedem ce opțiuni de protecție poți alege pentru exteriorul mașinii tale. Cu siguranță ai auzit pocniturile pietrelor care se lovesc de caroseria mașinii tale în timpul mersului. Acestea sunt ridicate în aer de roțile celorlalte mașini iar caroseria mașinii tale devine o țintă sigură.

E suficientă doar o mică zgârietură sau o lovitură pentru a crea o pagubă consistentă caroseriei, după care începe apariția ruginei, strică aspectul mașinii, iar per total, rămâi cu o mașină care a pierdut mult și din valoare.

Pentru a preveni zgârieturile și loviturile zilnice, la care este expusă caroseria mașinii, cei de la Masterfol te pot ajuta cu îmbrăcarea mașinii în întregime sau parțial (în funcție de preferințe) creând astfel un scut protector rezistent împotriva acestor factori dăunători.

Folia este transparentă și vine în variante lucioase și matte. Pot fi aplicate pe orice element vopsit, atât în interior cât și pe exterior. Cele lucioase pot fi aplicate chiar și pe faruri.  Astfel, mașina ta este protejată 24/24. Cel mai mult ai să te bucuri în perioada iernii, când se aruncă materialul antiderapant pe șosele, iar mașinile îți bombardează caroseria, doar că de data asta loviturile sunt absorbite de folia de protecție și nu în vopseaua originală.

Foliile protejează chiar și în cazul unui accident minor. Au fost cazuri în care mai multe elemente erau extrem de zgâriate, iar după ce s-a înlăturat folia, vopseaua era în stare excelentă, fără nici o urmă.

Tot pentru exterior, dacă protecția nu este așa de importantă, poți opta pentru colantarea caroseriei în culoarea ta preferată . Astfel îți poți reflecta gustul și personalitatea de care dai dovadă. De ce să pierzi ocazia de a ieși în evidență și de a-ți arăta gustul îndrăzneț într-un mod subtil dar vizibil?

O folie poate schimba radical aspectul exterior al mașinii, dându-i o personalitate complet nouă, iar consultanții specializați de la Masterfol îți pot trece în revistă sutele de nuanțe potrivite pentru a da un plus de vizibilitate cailor-putere.

Posesorii cardului Blitz VIP beneficiază de un discount de până la 10%:

– 10% discount pentru aplicare folii geamuri auto LLumar
– 10% discount pentru aplicare folii cladiri LLumar
– 5% discount wrapping – colantare auto profesionala
– 5% discount pentru folii protectie Paint Protection Film LLumar
– 10% discount pentru reparatii parbrize
– 10% discount pentru reconditionare faruri

Aici găsești mai multe informații despre parteneriatul Blitz VIP – Masterfol.


22 iulie 2020

14:55:05