tablou din lemn Kodru

Transformă-ți amintirile dragi într-un tablou pe lemn cu Kodru

8 decembrie 2021

14:13:01

Doi artiști basarabeni stabiliți la Cluj, Svetenco Anatolie și Cumurciuc Dmitrii, culeg momentele speciale și de o semnificație aparte pentru oameni, și le transformă în artă, imprimându-le pe lemn.

Fac asta de la începutul anului 2019, când au decis să aducă pe piața din România un produs cu totul nou pe această piață și anume tablourile imprimate pe lemn, care pot fi o spectaculoasă piesă de decor, dar și un cadou original pentru diverse ocazie.

Elementul inedit la aceste tablouri este relieful și fibra lemnului care fac tablourile să fie deosebite. Suprafața texturată a lemnului pe care este imprimată imaginea, expune fibra și structura lemnului, astfel încât atunci când privești tabloul, poți vedea nu doar imaginea preferată, ci și relieful bogat al lemnului.

Ori de câte ori vei privi imaginea în timp, sentimentele poate vor fi același, de bucurie și dor, poate se vor adaugă altele noi, tot mai dragi cu trecerea anilor. Ce va rămâne neschimbată va fi imaginea imprimată pe lemn care să-ți spună cine ești, pentru ce trăiești și care au fost cele mai frumoase clipe din viața ta pe care să le prețuiești!

Cum comanzi

Trimite-le o poză cu o rezoluție suficient de bună, astfel încât tabloul să arate minunat pe orice dimensiune. Dacă clipa ta minunată nu e decât o poză mică, descărcată de pe Facebook, artizanii de la Kodru îți pot prelucra imaginea, astfel încât să-i crească rezoluția și să-i îmbunătățească contrastul.

Placa este apoi prelucrată

Apoi plăci de lemn natural sunt asamblate într-o placă de dimensiunile alese de tine, iar lemnul este șlefuit, tratat cu soluții anticarii și apoi ars cu o flacără blândă atât cât să scoată în evidență exact nervurile lemnului natural.

Imprimarea imaginii

Placa este apoi imprimată printr-o tehnică specială cu imaginea dorită în raze UV. Iar după imprimare, tabloul este acoperit cu un strat de lac care îl face rezistent la lumină și umezeală un timp îndelungat.

Livrare

După imprimare, artiștii îți vor ambala tabloul și îl vor expedia gratuit în Cluj și contra cost oriunde în Europa.

Artiștii de la Kodru au realizat în ultimii 2 ani peste 1000 de tablouri. Următorul poate fi chiar al tău! Nu ezita când prinzi următoarea ocazie!

Reducere Blitz VIP

Cu cardul Blitz VIP ai și un discount de 15% la orice produs comandat de la Kodru. Iar după prima comandă ai discount pe viață la următoarele tablouri comandate.

 


8 decembrie 2021

14:13:01