Torturi raw vegane oferite de Rawana, soluția sănătoasă pentru copii

19 iulie 2019

09:38:18

Părinții pot acum să comande pentru copiii lor torturi delicioase, fără zahăr si 100% vegan. Este o alternativă sănătoasă pentru cei mici, deoarece sunt folosite doar ingrediente naturale. 

De acum, copiii pot să mănânce cât de mult tort la zilele de naștere deoarece torturile oferite de Rawana sunt torturi dulci și delicioase, naturale și sănătoase, doldora de fructe, minerale și vitamine.

Printre cele mai populare arome sunt cele de ciocolată, din pudră de roșcove sau de cacao, mango, căpșuni și fructul pasiunii și bineînțeles totul îndulcit cu siropuri bio de agave sau arțar.

Torturile Rawana au ca principal ingredient al cremelor nucile de caju crude, indulcite cu siropuri bio de agave sau artar, aromate cu mirodenii exotice precum vanilia,scortisoara pudrele de tonka, mesquite, lucuma,baobab, asortate cu nuci, fructe, seminte.

Copiii adoră torturile cât mai colorate, astfel că Rawana îmbină armonios zmeură, merișoare, ananas, matcha, goji, portocale, afine, mure sau merișoare. Datorita modului de preparare la rece al deserturilor raw vegan se pot pastra vitaminele din fructe într-o formă apropiată de cea naturală din fruct.


19 iulie 2019

09:38:18