Top Tools – ajutorul pasionaților de natură și sporturi în aer liber

7 mai 2019

10:56:22

Schiorii, cicliștii, pescarii, surferii și toți ceilalți iubitori de natură și drumeții au un partener de nădejde în compania Top Tools, specializată în importul și comercializarea de sisteme de bare transversale, cutii portbagaj, suporturi pentru biciclete, suporturi pentru schiuri, suporturi pentru scară, lanțuri antiderapante, camere de acțiune si accesorii pentru camere sport. Strategia companiei este să ofere confort și siguranță, păstrând în același timp cel mai bun raport calitate preț.

Încheierea parteneriatului cu Thule Sweden reprezintă cel mai important eveniment din evoluția companiei. Datorită acestui parteneriat compania a devenit numărul 1 în România în domeniul portbagajelor auto. Datorită celor opt puncte de lucru din toată țara, firma deține cea mai extinsă rețea proprie specializată în portbagaje.

Clienții beneficiază de consultanță și montaj gratuit, dar și de servicii post-vânzare. Pentru clienții din alte orașe unde nu existe puncte de lucru beneficiază de consultanță telefonică, transport gratuit și servicii post-vânzare.

În 11 ani de activitatea compania și-a extins aria de activitatea. Aceasta nu se rezumă doar la portbagaje auto, incluzând de de asemenea, anvelope, lanțuri antiderapante, cârlige de remorcare, genți și huse, carucioare de copii, scaune auto pentru copii, leagăne, biciclete, trotinete, skatebord,

Cele mai importante branduri pe care compania le comercializează sunt Thule Sweden, Neumann, Junior, Peruzzo, Veriga, Konig, Rud, Hakr, Aragon si Green Valley.


7 mai 2019

10:56:22