Ținuta perfectă o găsești la Men’s Club

9 februarie 2021

11:09:04

Pentru ținuta perfectă de zile mari te invităm să îi faci o vizită partenerului nostru, Men’s Club!

Dacă ar fi să închei o afacere care ar presupune să dai niște bani în avans, cu cine ai vrea să ai de afacere? Cu un tip îmbrăcat cu niște blugi rupți și cu șapcă de baseball pe cap sau cu un tip îmbrăcat la costum și cravată?

Exact! Trăim într-o lume în care imaginea contează. Deși ne-am democratizat și ne-am relaxat în privința dress code-ului în mediile profesionale, acesta încă mai are mulți adepți și iată numai câteva motive:

Atunci când sunt îmbrăcați elegant la patru ace, oamenii tind să:

 – Obțină mai repede promovări
– Obțină mai ușor finanțări pentru start-up-urile lor
– Facă mai multe vânzări și să încheie mai multe contracte.

Așadar, avantajele unei ținute elegante sunt incontestabile.

În plus, o ținută elegantă chic îți sporește încrederea în sine, te ajută să ieși în evidență și să atragi priviri. La interviuri te ajută să faci o bună primă impresie și știm cât de hotărâtoare este aceasta pentru viitoarele relații profesionale. Iar în cazul managerilor de top, o ținută office stilată și eleganță le dă un plus de prestanță și autoritate.

Pentru sfaturi de fashion și recomandări de calitate, ținute de ocazii speciale, personalizate, ținute chic office sau smart casual du-te la Men’s Club. Te vei alege cu o ținută ca turnată pe tine care să te avantajeze din toate unghiurile. Tot acolo vei găsi și pantofii și accesorii care să completeze ținutele, astfel încât tu să arăți de zile mari din cap până-n picioare.

Ținutele propuse de Men’s Club sunt croite din materiale naturale, lână, mătase sau bumbac, așadar bunul gust și rafinamentul se întâlnesc cu calitatea și naturalețea.

Iar atunci când îți găsești cu greu haine care să-ți vină perfect, Men’s Club poate fi opțiunea ta predilectă. La ei pot beneficia de servicii profesioniste made to measure pentru o ținuta personalizată special croită după corpul tău, gusturile și preferințele tale și ultimele tendință de modă.

Așadar, reține adresa Str Nicolae Titulescu Nr. 163, Men’s Club! Ținute exclusive, personalizate, office sau smart casual sau pentru ceremonie.

În plus cu un card Blitz VIP ai:

– 20% discount la accesorii.
– 10% discount la achizitii mai mari de 2500 lei.

 

 


9 februarie 2021

11:09:04