servicii mutare mutantii

Ți-ai luat o casă sau te muți cu firma? Apelează la o firmă de mutări de încredere

22 decembrie 2021

10:11:34

Ai de mutat o canapea, fotolii, paturi supraetajate, dulapuri și electrocasnice mari? Trebuie să recunoaștem că nu e o treabă ușoară. Ai nevoie de ajutor?

Contactează-i pe Mutanții, partenerii noștri Blitz VIP, prezenți pe piața serviciilor de mutări încă din 2007. Sunt firma de mutări care te poate ajuta să te muți într-o singură zi, fără bătăi de cap pentru tine.

Sună-i și un reprezentant al firmei îți va face o estimare gratuită a volumului de lucruri ce trebuie mutat. Unul din Mutanți va veni la adresă și va completa o fișă cu toate obiectele ce necesită mutare. Pe baza fișei și a evaluării, de obicei în aceeași zi, vei primi o ofertă de preț. Dacă totul e OK, stabiliți împreună ora și data mutării.

În ziua aleasă de tine echipa se va deplasa la locație pentru a înfolia sau dezasambla mobilierul dacă este necesar și va avea grijă să-l asambleze la loc când va ajunge la destinație. Dacă vrei să împacheteze alții lucrurile pentru tine, te pot ajuta ei cu cutii de diverse mărimi, folie stretch, folie cu bule, sfori, bandă adezivă și saci menajeri.

În cazul în care nu ai unde să-ți depozitezi lucrurile, le poți lăsa în unul din depozitele Mutanților, situat în Gilău, județul Cluj. Obiectele împachetate vor fi încărcate în camioane și transportate în sigurantă către noua locație, unde vor fi plasate și repartizate conform indicațiilor primite.

Mutanții îți pot reloca lucrurile atât intern, cât și internațional. Au pus umărul la relocarea multor obiecte voluminoase, inclusiv internațional la prețuri avantajoase în: Ungaria, Austria, Germania, Italia, Franța, Slovenia, Serbia, Belgia, Olanda, Anglia, Norvegia, Suedia, Finlanda, Spania.

Dacă îți faci griji pentru curățenia de după mutare, Mutanții îți vin în ajutor și cu acest aspect! Curățenia de după mutare poate fi asigurată la cerere de către o firmă specializată!

Uite câteva referințe despre Mutanți, care pe noi ne-au convins:

Prețul a fost corect, băieții sunt foarte atenți, serioși și dau dovadă de profesionalism! Recomand – este o firmă care efectuează orice transport fără incidente!!! Bravo băieți!” Anca Pavel, particular

”Serioși, extraordinar de bine organizați, atenți cu toate detaliile, meșteri iscusiți în dezmembrat/reasamblat, oameni de cuvânt, punctuali, o echipă de admirat, o echipa de încredere la care ești sfătuit să apelezi fără ezitare oricând”. Banca Transilvania

În plus, dacă ești posesor de card Blitz VIP, te poți bucura de mutarea în noua ta casă cu absolut toate lucrurile bine puse la punct și o reducere de 10% la serviciile firmei de mutări Mutanții!

 


22 decembrie 2021

10:11:34