Tenis, padel, fotbal? Winners Sports Club are terenuri amenajate pentru fiecare

14 mai 2020

18:56:08

Știm că v-a fost dor de sport și activitate fizică în toată această perioadă, care și-a pus amprenta asupra tuturor. Restricțiile din ultimele săptămâni ne-au lipsit pe toți de doza foarte importantă de mișcare și relaxare în aer liber.

Odată cu ridicarea parțială a restricțiilor și cu venirea anotimpului mai favorabil, e important să ne reluăm obiceiurile și preocupările legate de sănătatea corporală, de menținerea în formă bună, și de ce nu, de performanțe sportive.

După cum se știe, mișcarea în general, și activitățile sportive în special, sunt unul din factorii cei mai importanți pentru o bună sănătate, pentru un corp sănătos și armonios, pentru multă energie zilnică și nu în ultimul rând, pentru relaxare, detensionare și petrecerea timpului împreună cu prietenii și partenerii de antrenament.

Sportul mai înseamnă armonie în mișcare și o bună coordonare și echilibru, disciplină și perseverență, plus depășirea limitelor fizice și psihice și o competiție prietenească, în spiritul fair play-ului. Iar sporturile pe care le puteți practica la Winners Sports Club îndeplinesc toate aceste caracteristici. În plus, beneficiezi de toate condițiile pentru a-ți desfășura antrenamentul în deplină siguranță, în concordanță cu toate normele actuale de curățenie, igienizare și distanțare. 

Dacă ești la început de drum în tenis, tenis de picior sau padel, la Winners Sports Club poți beneficia de instruire calificată și de cursuri de inițiere și perfecționare, cu antrenori profesioniști, alături de care vei deprinde regulile, mișcările și tehnicile esențiale și te vei antrena progresiv spre forma dorită. Pentru cei mai avansați, există posibilitatea unor sesiuni de antrenamente mai complexe și solicitante, cu programe personalizate de pregătire. Pentru cei ce tind spre performanță, antrenorii de la Winners au pregătirea necesară cu sportivi profesioniști și echipe cu palmares, în așa fel încât să ajungi la rezultatul dorit din clasamente.

În plus, cei de la Winners Sports Club dispun de cele mai bune dotări și condiții la nivel sportiv: opt terenuri cu zgură, teren de fotbal, terenuri de padel și de tenis cu piciorul, vestiare și spații comune la standarde înalte, precum și spații adiacente. Se pot pune la dispoziție și accesorii: rachete și mingi. Pentru cei mici există cursuri de inițiere și pregătire, pe grupe de vârstă, cu abordări potrivite pentru fiecare nivel de pregătire și interval de vârstă.

La finalul unei partide de antrenament, spațiile de relaxare și terasa cu restaurant sunt locul ideal pentru a continua discuțiile sau a sărbătorii victoriile.

Din 15 mai, posesorii de card Blitz VIP sunt din nou așteptați pe teren, cu următoarele beneficii:

  • 20% off la tenis și padel, între 09:00 – 17:00, de luni până vineri;
  • 20% off la tenis și padel, între 14:00 – 20:00, sâmbătă și duminică;
  • 30% off la fotbal, între 13:00 – 22:00, sâmbătă și duminică;

Winners Sports Club este partener Silver Blitz VIP. Vezi mai multe detalii aici.


14 mai 2020

18:56:08