mutari mobilier mutantii

Te pregătești pentru mutare? Mutanții te pot ajuta cu mobilierul greu.

20 septembrie 2021

10:33:57

Ți-ai lua casă nouă? Felicitări în primul rând.

În al doilea rând, cum vrei să procedezi cu mutatul? Trebuie să muți mobila, electrocasnicele mari și lucrurile personale. Să muți o canapea, paturile supraetajate ale copiilor, dulapuri cu 3 uși glisante, frigiderul și mașina de spălat – trebuie să recunoaștem că nu e o treabă atât de ușoară.

Ai nevoie de ajutor? Evită să muți de unul singur sau împreună cu prietenii tăi mobilier voluminos și greu. Cu toată bunăvoința și voinicia, există risc de accidentare.

Specialiștii în mutări știu să folosească tot felul de mecanisme de tragere, împingere și manipulare (platforme cu roți, cărucioare, scripeți, etc)  a obiectelor voluminoase în siguranță, fără riscuri pentru sănătatea spatelui oamenilor implicați în mutare.

Mutanții sunt o firmă de mutări cu experiență care te poate ajuta să demontezi și să remontezi la loc, tot mobilierul. În plus ai nevoie de cineva de încredere despre care știi sigur că-ți va manipula cu grijă bunurile și că vor ajunge în siguranță în noua locuință și nu va fi un haos după mutare. Dimpotrivă, vei ști exact ce găsești în fiecare cutie.

Mutanții au nevoie pentru început de o evaluare, pentru a înțelege care sunt nevoile tale – specificul locației tale, adresă de plecare, cea de sosire, etaj, lift pe care să-l poată folosi sau cum e dispusă scara.

După ce-i contactezi, un reprezentant va veni la fața locului pentru a face o estimare gratuită și va stabili mai exact ce volum trebuie mutat,  ce materiale sunt necesare pentru împachetare și de cât personal e nevoie pentru mutare.

Veți face împreună un plan al mutării cu toate detaliile și indicațiile necesare de știut în avans. Pe baza evaluării,  vei primi și oferta de preț.

Restul ți-l comunică ei la telefon. Apelează astăzi la ei și fă-ți din mutare o tranziție ușoară spre noua ta casă, fără stres!

Prin intermediul cardului BLITZ VIP, beneficiezi de o reducere de 10% la serviciile lor!

 


20 septembrie 2021

10:33:57