tablouri canvas naturlich

Tablourile Canvas de la Naturich – pata de culoare de care ai nevoie pentru o stare de bine

22 noiembrie 2021

12:16:28

Tablourile sunt probabil cele mai populare decorațiuni în amenajările interioare care pot eleva atmosfera unei locuințe sau unor spații comerciale sau de birou.

Prin tușele și culorile sale calde, un tablou sau set de tablouri canvas are puterea de a încălzi suprafețe monotone, de a crea zone de focus vizual – să coloreze sau balanseze cromatic o încăpere sau de a unifica într-un tot unitar un concept de design interior.

De asemenea, atunci când te reprezintă și transpune ceva din povestea ta personală, un tablou poate fi un punct de sprijin pentru privire și gânduri, sau poate naște întrebări deschizătoare de discuții sau îți poate aduce pata de culoare de care ai nevoie în fiecare zi pentru starea de bine.

Orice imagine poate fi un tablou canvas

În funcție de suprafețele pe care le ai la dispoziție, personalitatea spațiului, stilul și cromatica amenajarii poți alege tabloul perfect care să imprime caracter spațiului sau să spună o poveste.

În funcție de destinația încăperii poți alege tablouri de dimensiuni mari pentru sufragerie, tablouri reprezentative pentru birou, tablouri care induc calmul în dormitor, tablouri tematice pentru bucătărie, sau tablouri vesele pentru camera copilului.

Ai o foarte largă paletă de teme – de la imagini calde de familie la artă stradală, graffiti, răsărituri și apusuri, natură moartă sau citate motivaționale, teme abstracte, peisaje din natură cu munți sau mare la apus, flori – maci, magnolii sau nuferi, imagini cu orașele tale de destinație favorite sau orice alta imagine, grafică sau stil. Opțiunile sunt nenumărate. Vezi întreagă galerie de tablouri de la Naturlich aici.

Un tablou canvas este produsul unei întregi echipe de creație

Un tablou canvas de calitate este rezultatul muncii unei echipe talentate de designeri – artiști tineri, graficieni și fotografi creativi, și o combinație de materiale de calitate, o imprimantă performantă și o lucrare manuală de asamblare precisă.

De regulă, un tablou canvas păstrează aspectul texturat al pânzei de pictură, pe care este printată o imagine care poate fi o lucrare de artă sau o fotografie, la o rezolutie fotografică ridicată. Un tablou canvas de calitate este rezultatul unei imprimări de înaltă calitate, tip offset, care reproduce culori vii și detalii precise, indiferent de dimensiune.

Tablourile de la Naturlich au, de asemenea, protecție UV – imprimarea folosită este rezistentă la radiațiile UV, datorită căreia culorile nu se estompează, chiar și în timpul unei expuneri îndelungate la lumina soarelui.

Un tablou canvas poate substitui cu succes picturi clasice, fiind o alternativă economică și de calitate în același timp. Prețurile variază între 435 și 545 lei, iar termenul de livrare este de 15 zile.

Alege dimensiunea în funcție de spațiu

Pentru o dimensionare corectă a tablourilor o idee bună este să-ți notezi dimensiunile peretelui înainte de a căuta un set de tablouri care să se potrivească. De asemenea, mai trebuie să știi dimensiunile mobilierului ce va fi amplasat în jurul tabloului (canapea, consolă, etc.) și să te asiguri că dimensiunile tabloului sau a setului de tablouri nu va depăși 2/3 din dimensiunile mobilierului.

Pe site-ul Naturlich ai ca opțiuni două din cele mai populare dimensiuni de tablouri canvas formate din 3 sau 5 piese, care formează o compoziție unitară prin alăturare.

  • – 100×50: 20×30 20×40 20×50 20×40 20×30
  • – 200×100: 40×60 40×80 40×100 40×80 40×60

Ocazia potrivită să oferi cadou un tablou

Indiferent de dimensiunile alese, un tablou canvas poate a fi un cadou original pentru ocazii precum: zile de naștere, nuntă, deschiderea unui nou birou, pentru marcarea unor noi începuturi, sau de inaugurare a noii case, Crăciun sau Ziua îndrăgostiților. Tu ce tablou ai ales?

Nu uita, dacă ești posesorul unui card de reduceri Blitz VIP ai reduceri de 25% la decorațiuni!


22 noiembrie 2021

12:16:28