geode artigiana studio

Tablouri dintr-o altă lume vibrantă și plină de magie din rășină epoxidică

24 noiembrie 2021

14:53:51

Când vine vorba de decorarea casei sau a biroului, primul lucru la care te gândești este estetica interioară. Ce stil vrei să obții? Modern, contemporan, glamour sau country chic? Colecția de artă abstractă din rășină epoxidică creată de Andreea Ghisa de la Artigiana Studio este una în care poți găsi o adevărată reprezentare a imaginației dincolo de orice reguli sau structură.

Un lucru care nu are restricții este întotdeauna frumos, iar modelele din colecția de artă abstractă create de Artigiana Studio din rășină înfățișează exact această „libertate de exprimare”.

Arta abstractă din rășină este frumoasă, deoarece nu are limite de design. La fel ca geodele din rășină, când arta se îmbină cu unicitatea, ea hipnotizează și inspiră spectatorii să urmărească același lucru. Arta abstractă din rășină îți permite să explorezi propria lume a creației, să adaugi frumusețe și lux decorului tău.

Rășina epoxidică este unul din materialele preferate la Artigiana Studio, din care creatoarea realizează piese unicat de arta fluidă. Multe dintre ele reprezintă o imagine unitară a unei geode – cea mai enigmatică și mai frumoasă piatră din lume, în interiorul căreia se ascund frumuseți nebănuite, ca dintr-o altă lume.

Geodele sunt un adevărat fenomen al naturii – o rocă de formă sferică sau alungită, care conține în interiorul său o scobitură căptușită cu cristale dispuse cu vârful spre interior. Însuși termenul de geodă derivă din cuvântul grecesc geoides, care înseamnă „plăcerea pământului“. Fiecare geodă are o compoziție unică, mărimea și formațiunea de cristale din interiorul său fiind diferite ca formă și culoare.

Tablourile artistei care reprezintă geoda sunt și ele la rândul lor unice, realizate în nuanțe sidefate, cu sclipici și multă culoare, din cristale de sticlă, pietre semiprețioase, nisip fin, glitter și foiță de aur sigilate în mai multe straturi de rășină epoxidică, tot atâtea elemente mixed-media care aduc un plus de autenticitate și dau o senzație de profunzime fiecărei lucrări.

În plus, claritatea și luciul cu efect de sticlă, fac ca produsul să fie unul luxuriant. Pentru realizarea acestor lucrări unicat creatoarea de la Artigiana Studio folosește rășină special creată pentru artă, non-toxică, tratată cu UV pentru a rezista mai mult în timp.

Vezi aici galeria de lucrări pe care le poți comanda astăzi. Lucrările se pretează la fel de bine pentru spații de birouri, holuri de clinici medicale sau cabinete de avocatură. De asemenea, sunt impresionante agățate pe pereții din living, deasupra canapelei sau a șemineului.

Lucrările artistei Andreea Ghisa sunt disponibile în shopul Artigiana, putând fi livrate în toată țara. Beneficiezi de o reducere de 15% la orice lucrare dacă ești posesor de card Blitz VIP.


24 noiembrie 2021

14:53:51