Syndicate Bar, istorie, poveste, esență

8 ianuarie 2019

09:26:17

Se spune că adevăratele momente istorice lasă în urma lor schiţe ce pot să fie reconstruite. Astăzi o să vorbim despre povestea care a dus la schița care astăzi este reprezentată de Syndicate bar.

Te invităm să călătorim puțin în trecut prin frumoasa și spectaculoasa țară a tuturor posibilităților, America. 1920 până în 1933 cluburile Speakeasy din New York City cu gangsteri americani și oameni obișnuiți care încearcă să treacă bariera constituțională la nivel național cu privire la producție, import, transport și vânzare a băuturilor alcoolice.

Intră în lumea dansului Charleston și sunetele fierbinți și dulci ale Jazzului.

Am revenit în Cluj-Napoca, în anul 2017 unde cei de la Syndicate Bar reproduc acel sentiment din anii ’20. Reunind într-un singur loc mic și elegant cu un design spectaculos inspirația așa zisului ”speakesy”, pentru a găzdui câteva din cele mai cunocute cocktail-uri și pălăriile celor mai cunoscuți gangsteri și povestiri ușor de purtat cu tine în călătorii și amintiri.

Un loc unde poți să mergi cu prietenii, prietenele, partenerii de afaceri și cei mai dragi oameni din viața ta, să te bucuri de o noapte de neuitat.

Vă promitem că o să aveți o experiență cu amintiri puternice, momente unice și emoții pe care o să vreți să le repetați. Este locul potrivit care să te ajute să impresionezi orice invitat.

Mai ales că prin cardul BLITZ VIP ai reducere de 15%.

Nu rata ocazia să te bucuri de America anilor ’20, de sentimentele și starea care se poate crea în tine.


8 ianuarie 2019

09:26:17