Sunna te ajută să îți alegi jaluzelele perfecte

1 noiembrie 2018

14:04:02

Varietatea alegerilor ne poate da peste cap de cele mai multe ori. Atunci când vine vorba de decorarea casei nostre ne dorim să luăm cele mai bune decizii.

Sunna ne vine în ajutor și ne sfătuiește cum să ne alegem jaluzelele.

Jaluzelele sunt foarte ușor de manevrat: lamelele în poziție închisă nu doar că oferă intimitate, ci și un control ridicat asupra luminozității, iar ușor deschise ne oferă exact cantitatea necesară de lumină dorită. Sunna ne spune că lățimea lamelelor este prima decizie pe care ar trebui să o luăm, în funcție de dimensiunea ferestrelor. Astfel putem alege fie cu lamele orizontale, pentru ferestre de dimensiuni mai mici, fie verticale, create în special pentru ferestre mai largi sau uși glisante, deoarece ele pot fi strânse într-o parte și nu în partea de sus a ferestrei.

Al doilea pas este culoarea. Aici e important să ne gândim dacă ne schimbăm des sau nu stilul din cameră și cât de mult ne poate afecta culoarea jaluzelelor. Dacă schimbările sunt dese recomandat este să ne alegem o culoare clasică care să ne ajute în orice situație.

Iar un alt treilea pas este modul în care vrem să le folosim, vrem să se închidă de jos în sus sau dintr-o parte în alta? Intimitatea și nivelul luminii vor reprezenta un factor determinant în decizie.

În concluzie alegerea jaluzelelor este aproape la fel cu alegerea altor produse. Primim exact ce cerem. Pentru a avea ceva pentru un timp îndelungat trebuie să investim în alegerea noastră.

Și pentru că știm că trebuie să investim timp și bani avem pentru tine o reducere de 10% prin cardul BLITZ VIP.


1 noiembrie 2018

14:04:02