De ce să utilizăm sticla securizată în amenajările interioare?

5 mai 2020

12:37:30

Atunci când ne gândim la amenajarea locuinței sau a unui spațiu de birou este important să alegem cu atenție modul în care compartimentam încăperile, cât și ușile de interior și exterior, deoarece acestea pot deveni piese de bază.

În prezent, pentru amenajarea locuinței sau a spațiului de lucru, stilul modern este soluția cea mai apreciată și mai utilizată, iar una dintre alegerile care se numără printre preferințele adepților stilului modern, este sticla securizată.

În amenajările interioare, stilul modern pune accent pe simplitate, pe linii și forme care să redea un decor cât mai aerisit. Un interior de tip open-space, scăldat în lumina naturală, în care finisajele și piesele de mobilier sunt echilibrate și bine asortate, creează ideea unei încăperi mult mai spațioase.

Specialiștii în decorațiuni interioare recomandă achiziționarea unor uși fabricate din sticlă, care inspiră simplitate, rafinament și dau un aer aparte încăperii, iar pentru efecte vizuale și mai deosebite, se recomandă pereții din sticlă.

Pe lângă aspectul unic pe care sticla securizată îl oferă, aceasta își păstrează aspectul ca nou, o lungă perioadă de timp, fiind rezistentă la zgârieturi și tensiuni termice.

Tot mai multe persoane optează astăzi pentru pereți de sticlă deoarece își doresc să se bucure din plin de lumina naturală, acesta fiind un aspect extrem de important al încăperilor moderne. În plus, soluția aceasta se poate implementa rapid, deoarece astfel de compartimentări nu necesită schimbări majore.

Pereții de sticlă se pot confecționa din sticlă simplă, clară sau opacă, transparentă sau colorată, alegerea ei realizându-se în funcție de preferințe și necesități.

Ușile de interior din sticlă oferă un aspect mult mai plăcut încăperilor și permit filtrarea luminii naturale. Acestea creează impresia de spațiu deschis și aerisit. Cei care își doresc intimitate pot opta pentru sticlă opacă sau colorată, iar pentru cei care vor ca încăperea să pară mai spațioasă se recomandă alegerea unei uși din sticlă simplă.

Imaginează-ți că pe lângă aspectul estetic unic, elegant și modern, sticla securizată oferă spațiului luminozitate, îl face să pară mai mare și mai spațios, reduce zgomotul, reduce substanțial pericolul de incendiu și are și o rezistență ridicată la șocuri. Practic, alegerea sticlei securizate pentru locuință îmbină esteticul cu utilul și practicul.

Pentru spațiile comerciale sau birouri, sticla securizată oferă posibilitatea de a împărți încăperea în mai multe zone de lucru, izolate fonic, dar totodată permite vizibilitate totală asupra acesteia. Datorită faptului că sticla este una securizată, aceasta prezintă și proprietăți anti-efracție, ceea ce asigură siguranță angajaților. În plus, în cazul în care biroul își mută sediul, compartimentele de sticlă se pot lua “la pachet” la nouă locație deoarece acestea sunt ușor de dezasamblat.

Soluțiile din sticlă securizată sunt tot mai dorite în locuințe, spații comerciale și spații de birouri și iau avânt tot mai mare, în detrimentul compartimentărilor tradiționale.

AYANTER, partenerul nostru Bronze, din cadrul proiectului Blitz VIP, oferă o gamă variată de uși și sisteme din sticlă securizată pentru decorarea locuinței sau compartimentarea birourilor după bunul plac și în funcție de propriile nevoi. Posesorii cardului Blitz VIP beneficiază de 10% discount la achiziționarea produselor din sticlă securizată.

 


5 mai 2020

12:37:30