Spații verzi (și nu numai) puse la punct alături de partenerii Blitz VIP – reduceri speciale

12 octombrie 2018

10:43:55

Blitz VIP este un proiect inovativ, materializat printr-un card de reduceri consistente de până la 100%, care îți oferă acces într-o comunitate exclusivistă formată din brand-uri recunoscute la nivel local, național și internațional.

În cadrul comunității formate din sute de brand-uri găsești zeci de servicii la care ai reduceri substanțiale numai prin cardul Blitz VIP.

Companii care te ajută să te muți, să-ți decorezi casa sau grădina, să le menții curate, să-ți îngrijești mașina, să-ți petreci timpul liber în mod plăcut sau să ai grijă de tine și de familia ta sunt doar câteva exemple.

În acest articol îți prezentăm partenerii Blitz VIP din categoria Amenajări interioare și exterioare, care te ajută să pornești la drum când vrei să-ți construiești locuința sau să o decorezi de la zero, când vrei să o renovezi și să o înfrumusețezi alături de cei mai buni specialiști în domeniu. Totul la prețuri speciale pentru comunitatea Blitz VIP!

AMENAJĂRI EXTERIOARE

CoDa Soluții Expert: oferă o gamă largă de produse în materie de umbrire sau porți și garduri de aluminiu. Soluțiile pentru umbrire terase oferă utilizatorului tehnologie inovativă, uz îndelungat și design atractiv, iar materialele folosite oferă protecţie UV până la 100%.

• 25% discount pentru porți și garduri de aluminiu
• 15% discount pentru produsele de umbrire (copertine, pergole, copertine retractabile, pergole retractabile, pereți de vânt, rulouri textile tip screen, de exterior)

Producător Gazon: produce și comercializează rulouri de gazon natural. Amenajează spații verzi, cum ar fi parcuri, grădini private și terenuri de sport, cât și sisteme de irigații adaptate în funcţie de suprafață și buget.

• 13% discount la gazon rulou

Sunna: vei găsi: sisteme de umbrire de interior: rolete textile, rolete zebra, paneluri japoneze, storuri romane, storuri orizontale de lemn, jaluzele verticale și sisteme de umbrire de exterior: rulouri exterioare de aluminiu, copertine, marchize.

• 10% discount la toate produsele

Flower Time: te aşteaptă cu o varietate mare de plante autohtone și plante exotice, dar și cu accesorii extrem de diverse.

• 10% discount pentru plante de interior și aranjamente exterioare

Desjoyaux Piscine: lider mondial în construcţia piscinelor din beton, cu o experienţă de peste 50 de ani şi peste 200.000 de piscine construite şi instalate în toată lumea.

• 5% discount la gama de produse La Boutique Desjoyaux

Kalon Garden: oferă servicii de consultanță, proiectare, amenajare și întreținere spații verzi și grădini, gazonare, sisteme de irigații, iazuri și cascade.

• 10% discount la lucrări de amenajare grădini și spații verzi cu valoare de peste 10.000 lei
• 10% discount la plante și flori la cumpărături de minimum 500 lei
• 10% discount la lucrări de întreținere grădini și spații verzi

Eco Garden Center: echipă formată din specialiști horticoli și peisagiști care vă oferă consultanță integrală pentru amenajări grădini, asistență și garanție post-vânzare și primul garden center ce dispune de un showpark integrat.

• 5% discount la plante și accesorii pentru grădini, sisteme de irigații

Stone Partner: vei avea acces la cunoștințele noastre în domeniul rocilor ornamentale, acumulate în peste 20 de ani de experiență, adaptată permanent la cele mai recente standarde europene.

• 15% discount la Ancadramente și alte elemente de arhitectură executate din piatră naturală; Proiectare, execuție și asistență tehnică
• 10% discount la Travertin import Italia; Calcar Vratsa-Bulgaria; Andezit-România; Cubeți/pavele din import și din România; Plăci pentru scări, socluri, glafuri, blaturi de bucătărie din granit, marmură, calcar, onix
• 5% discount la marmură Ruschita – România, marmură Breccia Sarda-Italia, marmură Rosso Verona – Italia, marmură Perlino Bianco -Italia, calcar Trani – Italia; Alte tipuri de marmură, granit, onix-import

Nea Garden: comercializează plante și piatră, proiectează și întreține grădini și spații verzi, execută amenajări peisagistice.

• 10% discount din valoarea produselor achiziționate în centrul de grădinărit, indiferent de valoarea produselor

Green Planet: oferă sisteme de irigare automată cu aplicații în sectorul rezidențial (grădini, parcuri sau alte zone verzi) și în sectorul agricol (pentru culturi în câmp sau în sere, solarii și altele)

• 15% discount la îngrășăminte organice peste suma de 1.000 lei
• 10% discount la îngrășăminte organice pana în suma de 1.000 lei
• 10% discount la produsele de peste suma de 1.000 lei
• 5% discount la materiale sisteme de irigare, îngrășăminte gazon până în suma de 1.000 lei
• 5% discount la materiale irigare pentru agricultură; alte îngrășăminte; semințe gazon; substraturi; folii; plase; materiale mulcire; ghivece; unelte grădină; seminţe legume și flori; scoarță decorativă; borduri gazon; pesticide – peste suma de 1.000 lei

Eco Garden: oferă amenajări spații verzi, însămânțare gazon, montaj gazon rulou, mentenanță spații verzi rezidențiale, mentenanță spații verzi industriale, mentenanță terenuri sportive și nu numai.

• 5% discount la plante și accesorii pentru grădini, sisteme de irigații
• 2% – 5% discount pentru amenajări complete grădini și spații verzi. Procentul variază în funcție de complexitatea proiectului și suprafața acestuia

Poți obține cardul Blitz VIP chiar aici.


12 octombrie 2018

10:43:55