Alege-ți ochelarii potriviți cu Silma Optic

9 iunie 2020

09:46:24

Ochelarii sunt o piesă extrem de versatilă, fiind în același timp un accesoriu estetic cu rol decorativ și un dispozitiv cu un rol important în sănătate. Nu degeaba se spune: ”ai grijă de sănătate ca de lumina ochilor”. 

Iar în ultimele luni, sănătatea ochilor ne-a fost pusă foarte mult la încercare datorită condițiilor specifice perioadei. Pentru toți, timpul petrecut online a crescut semnificativ, ca efect al restricțiilor de deplasare. Aceasta a însemnat, în multe cazuri, dublarea numărului de ore petrecut în fața ecranelor, de la monitor, laptop, televizor, telefon. 

Stresul acesta suplimentar a fost resimțit din plin la nivelul ochilor și a dus în multe cazuri la stări de oboseală prelungită, iritații ale ochilor, senzația de deshidratare ori chiar migrene. Împreună cu limitarea activităților în aer liber și în natură, consecințele pot fi serioase și pe termen lung.

De aceea, în această perioadă e important să ne programăm cu prioritate la un consult oftalmologic de specialitate. La Silma Optic vei beneficia de o consultație precisă, cu aparatură modernă la cele mai înalte standarde, ceea ce va asigura un diagnostic pus 100% corect. Această etapă este extrem de importantă, deoarece un diagnostic incorect poate duce la o rețetă de ochelari și un tratament nepotrivit, ceea ce poate înrăutăți simptomele. De aceea, ne mândrim cu încrederea în personalul nostru calificat și cu multă experiență.

Odată cu finalizarea consultației și obținerea unui diagnostic și a unei prescripții se poate trece la etapa mai plăcută, dar la fel de importantă din punct de vedere estetic: alegerea unei rame potrivite pentru lentile. Noi credem cu tărie că ochelarii conferă personalitate purtătorului. Acesta este principalul motiv pentru care, la Silma Optic, nu au vânzători de rame, ci consultanți cu vocație estetică. 

Partenerii noștri se bazează pe o comunicare deschisă, în care tu le spui ce-ți dorești să transmiți prin noul tău look, ce stil sau direcție preferi și care îți este bugetul. Consultanții Silma Optic îți oferă pe baza unei discuții deschise, de fiecare dată opțiuni inspirate care să-ți confirme așteptările și să se potrivească nevoilor tale și bugetului specificat.

Alegerea ramei de ochelari este o opțiune extrem de personală, o adevărată călătorie interioară, prin care ne definim ceea ce dorim să exprimăm, mai ales că vor face parte integrantă din fizionomie și vor veni în completarea întregului look. În plus, ochelarii sunt și o marcă personală a gustului și preferințelor în materie de modă și branduri.

De aceea, consultanții de la Silma Optic îți vor ghida opțiunile pentru a-ți putea alege modelul preferat dintre cele mai sonore branduri de pe piață: Seiko, Roberto Cavalli, Swarovski, Silhouette și multe altele.

Posesorii cardului Blitz VIP beneficiază de reduceri de până la 100% la Silma Optic:

– 20% reducere la rame și lentile

– 10% reducere la ochelari de soare

– 100% reducere la consultații (determinarea dioptriilor) – gratuit.


9 iunie 2020

09:46:24