Sfaturi de la Mutanții pentru ca mutarea să decurgă fără stres

16 aprilie 2019

09:32:39

Indiferent dacă sunteți la prima mutare, sau aveți deja mai multe mutări la activ acest moment este întotdeauna un motiv încărcat de stres. Principalele îngrijorări vizează pierderea sau deteriorarea unor obiecte. Mutanții sunt pregătiți pentru orice situație, aceștia mutând obiecte care de care mai diverse: mobilă, lucruri personale, electrocasnice, piane și pianine, chiar și mari (de concert), clopot de biserică, seifuri, jacuzzi-uri, materiale de construcții, obiecte sanitare, echipamente medicale de la RMN-uri la ecografe.

Aceștia sunt dotați cu toate echipamentele necesare pentru a se asigura că toate lucrurile clienților ajung în siguranță la noua destinație: macarale stivuitoare, scripeți sau mașină cu lift.

Primul pas care îl aveți de urmat după ce i-ați contactat pe Mutanți este Evaluarea. Un reprezentant al firmei se va deplasa la fața locului și va lua în evidență toate bunurile ce urmează a fi mutate. Ulterior în maxim 48 de ore veți primi și oferta de preț.

Pasul doi este reprezentat de Programarea mutării.

Pasul trei și cel mai dificil, Împachetarea. Mutanții vă recomandă să împachetați Obiectele de birotică și IT sau vesela de bucătărie în cutii. Hainele pot fi puse în saci menajeri sau pe umerașe, deoarece Mutanții vă pun la dispoziție cutii-garderobă. Pentru obiectele de dimensiuni mari veți primi ajutorul Mutanților. Aceștia le vor demonta și ulterior le vor monta în noua locație. Pentru mutarea acestor obiecte, Mutanții sunt dotați cu folie stretch. În cazul în care doriți să efectuați împachetarea pe cont propriu firma vă poate pune la dispoziție cutii pentru împachetare, folie stretch, folie cu bule.

Ultimul pas și cel mai important este Mutarea. Echipa se deplasează la adresa clientului și va realiza înfolierea corpurilor de mobilier. Acestea sunt apoi transportate în noua locație unde vor fi așezate în încăperile indicate de client.

Posesorii cardului Blitz VIP au reducere de 20% la serviciile de mutare.


16 aprilie 2019

09:32:39