Servicii în domeniul Psihologiei – pentru tine, pentru relația de cuplu sau pentru copii

1 octombrie 2018

13:53:52

Serviciile cabinetelor de Psihologie acoperă o paletă largă de nevoi în rândul individului. Fie că îți dorești să treci peste o etapă mai dificilă sau pur și simplu să optimizezi o parte din viața ta, aici vei găsi specialiști pregătiți în domeniu, care vor ști cum să abordeze orice situație.

Mai mult decât atât, prin cardul Blitz VIP ai acces la toate aceste servicii la prețuri speciale pentru comunitate. Cardul se obține în mod gratuit și este nominal. În plus, beneficiezi de ofertele dedicate Blitz VIP din peste 40 de domenii de activitate și din partea a peste 400 de brand-uri de renume local, național sau internațional.

Psihologie În continuare îți prezentăm serviciile Cabinetului de Psihologie care s-a alăturat comunității Blitz VIP și reducerile pe care le ai la dispoziție prin cardul Blitz VIP.

Mental Training: centru care oferă servicii psihologice (psihoterapie individuală, dezvoltare personală, consiliere copii, terapie de cuplu și traininguri). Își bazează întreaga activitate pe câteva principii de bază: profesionalism, colaborare și confidențialitate.

30% discount la traininguri de abilități sociale, stres management, comunicare
20% discount la psihoterapie de cuplu
10% discount la psihoterapie și consiliere individuală adulți și copii – Lavinia Holhos (psiholog, consilier)
10% discount la psihoterapie și consiliere individuală adulți – Dr. Marius Pentilie (psiholog clinician, psihoterapeut, trainer)

Poți obține cardul Blitz VIP chiar aici.


1 octombrie 2018

13:53:52