produse de curatare bio dora clean

Servicii de curățenie cu produse de curățare biologice de la Dora Clean

20 septembrie 2021

10:17:04

Există zone din casă sau birou unde probabilitatea ca bacteriile să preia controlul este foarte mare, și atunci aceste zone trebuie igienizate și dezinfectate cu regularitate pentru a asigura condițiile optime de igienă.

Până nu demult, la dezinfectarea suprafețelor se foloseau diverse produse chimice de curățare cu proprietăți antibacteriene, antifungice și germicide care asigurau eliminarea microorganismelor nocive pentru sănătatea noastră.

Însă acele produse de curățat clasice s-au dovedit a fi nocive pentru sănătatea, atât a personalului care le folosea la dezinfectare, cât și a locatarilor casei igienizate cu astfel de soluții chimice – provocând serioase și grave probleme respiratorii sau de piele, precum și alergii sau astm.

Firma de curățenie Dora Clean folosește doar produse de curățenie, degresanți, decapanți și dezinfectanți cu avize bio, ceea ce înseamnă o grijă în plus pentru sănătatea clienților săi, cât și a personalului său.

Ce este așadar un produs dezinfectant cu aviz bio? Un bun produs de curățare biologic trebuie să aibă în primul rând o acțiune eficientă asupra suprafeței și să elimină agenții patogeni. În plus, produsul nu trebuie să fie toxic și să poată fi utilizat de către personalul care face curățenie, fără riscuri de sănătate la o expunere îndelungată și frecventă.

Beneficiile unui spațiu igienizat cu detergenți ecologici sau biologici din ingrediente naturale încep de la sănătatea pielii – nu produc iritații în contact cu pielea, în plus după inhalare nu provoacă alergii sau astm, ca în cazul produselor clasice de curățare cu clor, parfumuri sintetice și alte derivate petrochimice. În plus, au un parfum natural, discret, dat de uleiurile esențiale din compoziția lor.

Detergenții biologici sunt din ce în ce mai des folosiți la dezinfectarea caselor, deoarece conțin enzime de curățare și ingrediente, pe cât de ”prietenoase” cu mediul, și oamenii, pe atât de eficiente în eliminarea bacteriilor și microorganismelor patogene.

Fiind din ingrediente naturale și extrase din plante, se dizolvă ușor în apă, nu lasă reziduuri și sunt în totalitate biodegradabile. Printre ingredientele lor active se numără citricele, aloe, extrase naturale din oțet, soia, uleiuri esențiale, și ingredientul activ – nucile de săpun – detergentul cel mai natural cu putință, ieftin, economic și eficient.

Pe lângă faptul că sunt vegetale, nu conțin derivate animale, petrochimice, parabeni, coloranți sau parfum sintetic, înălbitori chimici și alte substanțe chimice periculoase.

Dora Clean îți poate garanta pentru profesionalismul serviciilor – deoarece folosește echipamente de curățenie eficiente și solvenți speciali care fac curățenia eficientă și durabilă.

Dar dacă ești posesor de card Blitz VIP, ai:

  • – 10% discount la serviciile de curățenie profesionale, pentru suprafețe până în 500 mp.
  • – 20% discount la serviciile de curățenie profesionale, pentru suprafețe mai mari de 500 mp.

 


20 septembrie 2021

10:17:04