Securizarea geamurilor cu foliile de siguranță de la Masterfol 

6 septembrie 2021

09:43:11

Ai în casă o măsuță din sticlă, un perete despărțitor din sticlă sau o ușă glisantă din sticlă? Te-ai gândit că dacă cineva le-ar sparge accidental, casa s-ar umple de cioburi și ar provoca răniri grave?

Toate suprafețele din sticlă din casă, precum și geamurile de la uși pot răni atunci când se sparg. Cum te asiguri că nu se vor răni copiii atunci când se joacă prin casă și le sparg accidental?

Ei bine, poți să faci ceva chiar acum ca să previi spargerea geamurilor și accidentările.

Foliile de siguranță LLumar pot fi aplicate pe orice suprafață de sticlă, întărind astfel sticla și crescându-i rezistența. Însă în cazul în care sticla se sparge totuși, cioburile nu se împrăștie, și nu cad bucăți mari de sticlă peste cei care se întâmplă să fie prin apropiere.

La impact puternic geamul infoliat se crapă doar. La fel ca și parbrizul mașinilor. Iar înlocuirea geamului crăpat nu mai este o urgență, poți s-o faci oricând după spargere. Dar cel mai important, suprafețele din sticlă securizate previn rănirea!

Mergi să discuți cu partenerii noștri de la Masterfol Cluj despre foliile de protecție LLumar, să vezi cum arată foliile, să le testezi și să te convingi de gradul de rezistență a sticlelor securizate. Poți vedea modele de sticle înfoliate la sediul Masterfol Cluj din Cluj-Napoca, de pe str. Plevnei nr 42.

Pentru mai multe detalii aruncă o privire pe site-ul www.masterfol.ro/folii-protectie sau pe pagina de Facebook Masterfol Cluj.

În plus dacă ești posesorul unui card de reduceri Blitz VIP, ai:

  • 5% discount pentru folii protectie Paint Protection Film LLumar.

 


6 septembrie 2021

09:43:11