Schuller Eh’klar – partenerul profesional pentru afacerea ta

29 noiembrie 2019

09:21:30

Cu o experiență de 35 de ani, Schuller se adresează prin produsele sale atât publicului larg cât și profesioniștilor. Schuller încearcă prin portofoliul de produse să răspundă exigențelor pieței păstrând în același timp calitatea.

Schuller pune mare preț pe dezvoltarea continuă a unui produs sau pachet de produse, iar pentru a se asigura că un produs îndeplinește caracteristicile optime sunt consultați atât furnizorii cât și clienții. De asemenea, Schuller Eh’klar se concentrează și pe planificarea unor noi produse prin cooperarea cu utilizatori și companii de producție.

În portofoliul Schuller se regăsesc pensule, trafaleți, benzi adezive, folii de acoperire, scule de zugrăvit și tapetat, articole de protecție, articole de șlefuit. Un perete de 12 metri cuprinde gama completă de scule pentru zugrăvit și tapetarea pereților.

Schuller Eh’klar le oferă clienților oferte personalizate pentru produsele de care aceștia au nevoie. De asemenea, vine în sprijinul clienților cu seminarii, prezentări de produse și materiale promoționale.


29 noiembrie 2019

09:21:30