Șase elemente vestimentare ce nu pot lipsi din garderoba de toamnă

23 septembrie 2019

15:02:19

Sosirea unui nou anotimp este ocazia perfectă pentru schimbări în garderobă. Noua colecție Concepto conține toate elementele care pot să vă inspire și să vă ajute să întâmpinați toamna cu stil.

Pentru ca alegerile vestimentare să fie mai ușor de făcut, Concepto a realizat o selecție de șase articole ce nu trebuie să lipsească din garderoba de toamnă.

Noua colecție Concepto este caracterizată de elemente feminine din satin, elemente power, din piele și un stil care nu va fi trecut cu vederea, mai ales dacă alegi câte un element din piesele de toamnă recomandate.

Cu acestea șase elemente vestimentare, ținutele de toamnă vă vor scoate din anonimat iar.

Jacheta sau paltonul

Un element care nu poate lipsi din garderoba de toamnă a niciunei femei. Recomandarea Concepto este să alegeți jacheta sau palton din piele în culorii, alb, crem sau maro în combinație cu o rochie diafană și o pereche de botine.

Rochia albă și rochia creion

Îndrăznește să alegi o rochie albă ce poate să fie combinată cu cizme sau botine și cu un palton crem sau maro. Rochia creion îți va pune în valoare silueta. Dacă doriți să ieșiți din tipare puteți alege o rochiță din piele, precum fusta Palomna oferită de Cpncepto.

Corsete

Renunță la accesoriile clasice pentru corsetele care te vor ajuta să îți exprimi spiritul creativ și îndrăzneț. Acestea vor avea un impact imediat și nu veți trece neobservate.

Accesorii aurii și asimetrice

Accesoriile aurii vă ajută să mai păstrați puțin din soarele verii. Accesoriile aurii sunt prezente în toate revistele de modă la sfârșit de an. Aruncați o privire în colecția Concepto și vedeți care accesoriu vă poate defini.

Pălăria

Chiar dacă a trecut vara, pălăria rămâne în continuarea un accesoriu ce te ajută să îți exprimi stilul. Căutați pălăria cu boruri late și într-un stil câ mai minimalist, in culori crem sau pastelate ca roz și albastru.

Gențile micro

O ținută de toamnă perfectă poate fi completată cu genți mici, șic. Alege o geantă din colecția Concepto pentru o toamnă de neuitat.

Concepto vă ajută să aveți propria piesă de designer român, la un preț minim, dar la maxim de stil și plus de originalitate.

Fii star în fiecare insta story folosind #conceptoline ca să te admirăm și noi!


23 septembrie 2019

15:02:19