Salvează până la 40% la factura de încălzire. Izoleaza-ți casa cu spumă de poliuretan!

1 iunie 2019

09:52:15

Cu o experiență de peste 15 ani în domeniu, SC Isorihner SRL este specializată în izolarea clădirilor cu poliuretan rigid atât pentru case private, cât și clădiri comerciale și publice.

Spuma poliuretanică este o soluție excelentă în izolarea pereților fie că aplicarea se face la interior, fie la exterior. Avantajul principal față de alte materiale convenționale îl constituie formarea unui strat continuu, fără goluri sau fisuri pe unde s-ar putea strecura temperatura din exterior sau umezeala. Un alt atu al spumei de poliuretan (celula închisă) este impermeabilitatea

Cu ajutorul spumei poliuretanice se creează o barieră permanentă împotriva pierderilor de căldură și astfel beneficiați de o economie de până la 40% în ceea ce privește consumul de energie termică.

Isorhiner recomandă izolarea locuințelor cu spumă de poliuretan, printre avantaje putând aminti: peretele acumulează căldură și în cazul în care se oprește căldura, temperatura se va menține mult timp și se va păstra senzația de confort termin (pereții nu vor radia frig pentru că vor încălzi o perioadă). De asemenea, spuma de poliuretan are calități fonoizolante, astfel că se reduce sunetul dintr-o încăpere în alta.

Spuma poliuretanică este recomandată și pentru acoperișuri deoarece poate păstra lemnul într-o stare de conservare de-a lungul timpului. De asemenea, protejează lemnul de carii sau paraziți.


1 iunie 2019

09:52:15