Saltelele Yataș Bedding te ajută să scapi de insomnii

7 iunie 2019

07:24:01

Încearcă una dintre saltelele oferite de Yataș Bedding pentru un somn confortabil!

Vă plângeți de dureri musculare? Salteaua pe care o aveți acum nu reprezintă un ajutor în diminuarea durerilor? Este timpul să spuneți adio durerilor și insomniilor datorită unei saltele care vă va permite recuperarea rapidă a tonusului muscular: SALTEAUA ATHLETIC de la YATAȘ BEDDING. Țesătura CELLIANT – folosită de mărcile de top din lume în îmbrăcămintea textilă – echilibrează temperatura corpului, crește nivelul de oxigen în timpul somnului, reduce durerile articulațiilor.

Ia-ti adio de la alergii cu salteaua SEVEN Z de la YATAȘ BEDDING.

Sunteți o persoană alergică? Alergiile și strănuturile vă împiedică să dormiți? Latexul natural din salteaua SEVEN Z asigură un somn netulburat și o protecție antialergică în timpul odihnei.

Salteaua SEVEN Z de la #YATASBEDDING este combinația perfectă între sistemul 7 zone poket spring si latexul natural obținut din esența de arbore de cauciuc.

Salteaua patru anotimpuri

Seria clasică de la YATAȘ vă propune salteaua BLUE STAR cu arcuri DHT, saltea cu două fețe: fața de vară cu bumbacul ce dă efectul de răcorire si fața de iarnă cu lâna Woolmark ce asigură căldura necesara

Salteaua DUCHESSA

Salteaua DUCHESSA cu cele 7 zone de confort oferă somnului tău o odihnă regală. Topperul fixat pe suprafața saltelei conține spuma de calitate și garantează odihna pe care o meriți. Husa Tencel® fabricată din fibre de eucalipt este placută la atingere, poate regla temperatura corpului.

Saltea IONIC ENERGY

Salteaua IONIC ENERGY cu pachetele de arcuri dublu tratate armonizează psihicul si emoționalul cu ionii negativi din compoziție. Lâna Woolmark permite aerisirea întregii saltele si reglează temperatura corpului în timpul somnului YATAȘ.


7 iunie 2019

07:24:01