Ridicare, Reparație și Livrare în Aceeași Zi la Mobile Service

25 martie 2021

16:03:32

Un ”mic” incident ți-a dat viața peste cap și acum simți cum furia dă peste margini. Ți-ai făcut display-ul țăndări  exact în momentul în care așteptai un telefon important. Știm cum e să rămâi fără acoperire și mai știm cum e să ai  nevoie urgentă de un telefon funcțional ASAP.

Din fericire, știm și un service de tablete și telefoane mobile cu tipi specializați pe exact genul acesta de urgențe care te vor surprinde, așa cum ne-au surprins și pe noi, cu rapiditatea și profesionalismul serviciilor lor.

Dar să-ți dăm mai multe detalii. E vorba de Mobile Service, o firmă din Cluj care oferă soluții complete de diagnostic și reparații de tablete și device-uri smart.

Nici nu contează că nu sunt din zona ta, cei de la Mobile Service au un sistem inteligent, bine pus la punct, de ridicare – reparație – livrare în aceeași zi. Adică îi contactezi telefonic și vin ei și-ți ridică telefonul mobil de la domiciliul tău, îl repară în cel mai scurt timp și tot în aceeași zi ți-l și livrează înapoi.

Pe toată durata ”despărțirii” de telefon, primești notificări cu statusul service-ului prin SMS.

De la intrarea în service și diagnosticul pieselor de schimbat, dacă există pe stoc sau necesită comandă, până la finalizarea reparației, știi cum merge treaba.

Ai, în primul rând, diagnosticare gratuită, apoi o estimare de costuri cu actualizare de status pe măsură ce reparația avansează. Exact ca la pizza: ”Acum device-ul dvs. este diagnosticat”, ”Acum este împachetat și livrat”, ”Timpul estimat de livrare 5 ore”. Nu mai trebuie să dai mesaje sau telefoane să întrebi când e gata tableta sau telefonul, ai statusul ”comenzii” în timp real.

Un alt motiv pentru care vi-i recomandăm cu încredere pe cei de la Mobile Service este faptul că folosesc doar piese de schimb originale. Fie că e vorba de o înlocuire de display sau de carcasă, sau de o placă de bază în cazul tabletelor, sau de acumulatori sau de difuzor, primești doar piese de schimb originale și adiacente.

Poți sta liniștit că dispozitivul nu-ți va fi reparat cu fake-uri sau piese la mâna a doua. De unde poți avea această siguranță? Ai garanție timp de 1 an pentru piesele înlocuite și pentru manoperă. Timp de 1 an ai serviciile de reparație garantate, dacă piesa schimbată dă vreun rateu.

În plus, cu Cardul Blitz VIP ai reduceri progresive la Mobile Service:

– 10% discount la prima utilizare a cardului,
– 20% discount la a doua utilizare a cardului,
– 30% discount la a treia,
– 40% discount la a patra,
și tot așa … până la
– 100% la a 10-a utilizare a cardului.

Discountul se oferă doar la manoperă și nu se cumulează cu alte promoții.

 


25 martie 2021

16:03:32