blitz vip rebranding

Noul BLITZ VIP vine cu mai mult pentru TINE!

5 iulie 2021

19:30:18

De 6 ani, BLITZ VIP îți oferă posibilitatea de a economisi mii de euro, cu ajutorul a sute de promoții și discounturi de până la 100% la o multitudine de parteneri din Cluj-Napoca și Oradea.

Deoarece vrem să te surprindem cu vești bune și în continuare, dragul nostru prieten și client, am demarat un amplu proces de rebranding! Beneficiul pentru tine va fi că te vei bucura mai mult de serviciile noastre unice pe piață, ce s-au dovedit a fi atât de utile și simplu de accesat!

Asta deoarece preocuparea noastră constantă este cum să-ți oferim mai mult  – mai multe promoții, mai multe reduceri, mai multe economii pentru tine!

Prin urmare, logo-ul nostru este mai zâmbăreț, iar culorile exprimă dăruirea și entuziasmul cu care ne facem treaba. Ne-am îmbunătățit de asemenea designul site-ului și toate interfețele prin care vom interacționa de acum încolo – sitepagină Facebookaplicația BLITZ VIP – acum și mai intuitive și mai ușor de accesat.

Nu în ultimul rând, cardul Blitz VIP este acum în format de aplicație electronică disponilă pe orice telefon smart, ca tu să afli mai rapid de reducerile partenerilor noștri, printr-un acces mai facil la materialele noastre promoționale.

BLITZ VIP este un proiect unic pe piață ce se află la baza unei comunități formate din branduri renumite la nivel local, național și internațional, căreia i te poți alătura oricând!

Prin intermediul noii aplicații Blitz VIP care înlocuiește vechiul card Blitz VIP, vei avea acces la mii de reduceri ce îți vor aduce mai mult pentru tine: reduceri de până la 100%, tarife preferențiale și promoții la sute de parteneri comerciali din Cluj-Napoca și Oradea, iar în curând și în alte orașe.

Împreună cu cei peste 590 de parteneri comerciali am lansat lunar, special pentru posesorii de card BLITZ VIP, promoții, concursuri, tombole și programe de fidelizare atractive. Conform datelor noastre, un posesor de card Blitz VIP, economisește în medie 4.000 de euro atunci când își folosește cardul la toate tranzacțiile sale dintr-un an!

Însă odată cu rebrandingul Blitz VIP, toate aceste avantaje se vor dubla, deoarece lansăm campania ”Cu Blitz VIP ai mai mult pentru tine!”, care presupune de două ori mai multe premii și concursuri și reduceri mai consistente decât cele cu care te-am obișnuit, ceea ce va însemna mai multe avantaje, mai multe beneficii și mai multe discounturi de până la 100%, pentru tine!

Te invităm pe blitzvip.ro să ne cunoști noua imagine și pe pagina de facebook pentru a te bucura de suprizele pe care le-am pregătit special pentru tine! Sărbătorește  alături de noi schimbarea noastră la față și bucură-te de mai mult pentru tine!

 

 


5 iulie 2021

19:30:18