Reamenajarea casei tale începe cu Diego!

21 septembrie 2018

07:52:20

Covorul! Uneori nici nu realizăm ce impact are asupra casei noastre.

Dar îl observăm atunci când el nu este în echilibru cu stilul casei nostre, mai ales dacă am ales un stil modern și covorul nostru a rămas la un stil demodat.

Atunci când vrei să abordezi un stil modern, covorul trebuie să îți satisfacă cerințele estetice, de colorsitică și eleganţă.

Culorile camerei și a mobilei sunt elementele principale care atrag atenția cuiva când intră într-o încăpere, însă suntem dispuși să trecem peste importanța covorului. Dimensiunea, modelul, culoarea și textura unui covor pot să ajute o cameră să fie mai spațioasă, mai frumoasă și să aibă o atmosferă degajată.

Diego a pregătit pentru tine o gamă de covoare moderne care sunt ușor de curățat și care se potrivesc perfect cu orice cameră pe care vrei să o reamenajezi.

Dacă îți plac modelele mai deosebite și intens colorate, Diego îți recomandă seria de produse Moderno, Etno, Galaxy sau Art. Dacă vrei ca viitorul tău covor să fie de culoare pastelată, uni, atunci îți recomandă seria Impală, Velour sau Shaggy.

Toate aceste covoare pot fi folosite cu succes în orice living sau dormitor, fiind disponibile în mai multe dimensiuni și variațiuni de culoare.

Dacă vrei să conferi un suflu modernist și bucătăriei, cu un covor nou, atunci aruncă-ți privirea către covoarele lor din seria Spicy, Pastă, Chef, Stone.

Dacă ai nevoie de covoare moderne pentru camera copiilor Diego îți poate oferi covoare în culori vesele, potrivite pentru copiii năstrușnici.

Nu contează dacă este o cameră pentru băiat sau fată, ei sunt pregătiți cu modele specifice genului și vârstei. Poți alege dintre zecile de modele cu prințese, personaje din desene animate, teren de fotbal sau cu șosele. Toate sunt disponibile în mai multe dimensiuni pentru ca tu să le poți potrivi în orice tip de cameră.

Deoarece știm că bucuria de cumpărături este și mai mare atunci când avem reduceri, avem o veste pentru tine, prin cardul BLITZ VIP ai reducere de 10%.

Reamenajarea casei tale începe cu Diego!


21 septembrie 2018

07:52:20