video parametru

Promovează-ți afacerea cu un video profesionist realizat de echipa Parametru 

4 octombrie 2021

09:33:47

Tu ce preferi, text sau video? 99,99 la sută ar aprecia mai degrabă un video, studiile confirmând de altfel că oamenii procesează un videoclip de 60.000 de ori mai repede decât un text scris.

În plus, cam 80 la sută urmăresc conținuturi media de pe un device mobil, ceea ce face un text greu de urmărit, chiar și cu font mare, forțând practic ochiul uman. Mai sunt și alte beneficii ale unui clip video? Da, și nu puține. Vezi mai jos o selecție a celor mai importante:

Un video oriunde și oricând

Un atu major al unui clip video este că nu reduce mobilitatea! Tehnologiile de comunicare din zilele noastre ne permit să urmărim videoclipuri oriunde ne-am afla, în drum spre birou, la coadă la casă în supermarket, la o terasă sau pe o bancă în parc. Pentru un text ai nevoie să imobilizezi omul câteva minute bune, pentru a-i transmite câțiva biți informaționali, dificil de procesat dacă se află într-o continuă mișcare.

Transmite o Emoție!

Printr-un spot video, poți să transmiți ceea ce un text reușește mai greu și anume, emoții! Iar acest lucru înseamnă conexiune și un nivel de simpatie și de admirație mai mare pentru brandul tău.

Poveste spusă în Imagini

Un alt avantaj pe care un video ți-l poate oferi este story-ul sau mai bine zis povestea, pe care o poate reda în câteva secunde printr-o imagine, un simbol sau o metaforă.

Altfel spus nu poți vinde fără o ”poveste” convingătoare, iar video-ul o poate codifica în imagini și transmite în câteva secunde fără un efort prea mare din partea auditoriului de a o consuma.

Video-ul tău pe Youtube

Există  o nevoie practic insațiabilă de conținuturi video, acesta fiind și unul din motivele pentru care Youtube este cel de-al doilea cel mai mare motor de căutare.

Atunci când ai o nelămurire sau o întrebare, cauți pe Youtube un tutorial, un documentar scurt și la obiect care să te ajute să găsești rapid o soluție.

Iar de la o problemă sau nevoie nesatisfăcută începe orice afacere, oricând de mare sau mică. Contează doar cât de rapid reușești să convingi clientul că tu ești cea mai potrivită persoană care îi poate rezolva problema!

Asigură-i doar Calitatea!

Un material video realizat calitativ aduce întotdeauna plus valoare unei afaceri. Dacă te-ai convins singur până acum de utilitatea unui material video pentru prezentarea afacerii tale, trebuie să mai știi că al doilea aspect important este calitatea acestuia și modul de realizare.

Cantitatea de creativitate și cunoștințele profesionale în realizare a unei producții video se văd încă de la primele secunde ale Intro-ului. Așadar ai nevoie de profesioniști care să creeze video-uri de o calitate cât mai ridicată.

Partenerii noștri de la Parametru, o agenție de advertising formată din tineri non-conformiști și creativi din Cluj, fac asta de câțiva ani buni și o fac bine!

Îți lăsăm aici un video pentru a vedea, simți, înțelege singur la ce facem referire când spunem calitate! Colaborarea noastră cu Parametru a fost una foarte fructuoasă și ne-a adus multe vizualizări și contracte noi de colaborare! Rezultate vorbesc de la sine.

https://www.youtube.com/watch?v=H9z5JTaw5DM&t=52s

În plus, dacă ești posesorul unui card Blitz VIP ai o reducere substanțială de 30% la orice serviciu al agenției!

 


4 octombrie 2021

09:33:47