poze instant

Zâmbește la Minut cu Cabinele de Poze Instant de la BW Photo Booth

13 august 2021

12:03:51

Întâlnirile romantice reușite din filme au în scenariul lor, obligatoriu, momentul ”cabina de poze la minut” în care cei doi, cel mai probabil deja îndrăgostiți și, în culmea fericirii, fac tot felul de moace haioase, imortalizând, strâns îmbrățișați, momentul perfect!

E un clișeu cinematografic, desigur. În realitate oamenii fac poze la minut nu doar când sunt îndrăgostiți, ci încă din 1925, când au apărut pentru prima dată astfel de cabine pe Broadway, în New York.

De atunci tehnologia pozelor la minut a evoluat și photo booth-ul din zilele noastre scoate colaje de poze alb-negru, sepia sau color, cu sau fără filtre sau rame, pe care le poți, dacă vrei, accesa online, direct din cloud, sau le poți descărca ca GIF.

Cei care au adus ultimele tehnologii de photo booth în România sunt cei de la BW Photo Booth din Cluj. Ei au instalat în multe orașe din România noul concept al cabinelor cu poze la minut, care livrează poze la o rezoluție foarte bună, astfel încât pot fi folosite la legitimații, diplome sau pașapoarte.

Le poți găsi în mari centre comerciale, metrou sau chiar pe stradă și-ți oferă mai mult decât o poză – un instantaneu al stării de bine, o clipă de relaxare, cu multe zâmbete, sincere și neforțate și un moment de conectare cu sinele tău jucăuș.

În cabinele de poze la minut poți face:

  • Poze distractive alb-negru, sepia, color, sau cu diverse animații, în diferite colaje pe care le poți ridica într-un minut listate pe hârtie sau le poți descărca online sau ca GIF direct în telefon, folosind un cod unic.
  • Poze de tip ID pentru legitimație, diplomă, pașaport sau visa în format 3×4.

Într-o sesiune foto se realizează 4 fotografii. Acestea sunt listate pe loc în format fâșie (5 x 15 cm) în două exemplare, sau în format colaj (10 x 15 cm) într-un singur exemplar.

Descarcă Pozele în format Digital

Pentru a descărca pozele în telefon, folosește codul unic pentru a le descărca în format electronic de pe cloud (myphotocode.com). De asemenea, le poți descărca în format GIF! Nu uita să dai share pe rețelele sociale!

Cum se realizează un astfel de colaj?

Mai întâi citește instrucțiunile din cabină, apoi urmează pașii sugerați de către personajele animate de pe ecran. Detensionează fața, zâmbește larg și imortalizează clipa!

Invită-i la evenimentele tale private și corporate

Dacă vrei să aduci mai multe zâmbete la evenimentul pe care îl organizezi, invită-i și pe cei de la BW Photo Booth.

Ei îți pot închiria cabine foto mobile la eventul tău privat – petrecerea de nuntă, botez, aniversare, majorat, bachelor/bachelorette sau corporate. Unde pot veni și cu o întreagă recuzita de scenă, precum și o serie de servicii fotografice adiționale – rame de poze, magneți și stickere haioase, albume, GIF-uri, video-uri, etc. Cere-le oferta personalizată pentru pachetele de servicii pentru 3, 5 și 8 ore.

Dacă ești posesorul unui card Blitz VIP, ai o reducere de

  • – 15% discount pentru evenimente corporate si private, BW Photo Booth
  • – 5% discount pentru BW Photo BUS

 


13 august 2021

12:03:51