Povestea salonului de înfrumuseţare Downtown Beauty Platinia

8 noiembrie 2018

15:43:24

Povestea noastră începe în primăvara anului 2016 și este în continuă scriere, capitol cu capitol. Domeniul Beauty, unul din cele mai frumoase domenii, a pus cap la cap ambiția cu perseverența și profesionalismul dând un nou sens conceptului de “salon de înfrumusețare”!

Din dragoste pentru client și din nevoia de a satisface dorințele la cele mai înalte standarde a apărut Downtown Beauty Platinia, o echipă de pasionați, profesioniști în continuă dezvoltare. În cel mai nou și mai modern Shopping Center și anume Platinia, în centrul Clujului, spațiul primitor, pregătit cu minuțiozitate și mereu cald, curat, aerisit și primitor oferă într-un mod modern toate serviciile de beauty: de la masaj la coafor, de la barber, la manichiură, până la cosmetică! Dedicarea celor implicați și felul în care se gestionează zilnic programul de la 10:00 la 22:00 fac din Downtown Beauty să fie oaza ta de relaxare din centrul orașului.

Așa cum toate începuturile unui business sunt destul de grele și necesită atenție la detalii, așa și managementul Downtown Beauty a făcut și va face mereu din “cel mai cool” salon de beauty din Cluj un loc dedicat ție, un loc în care prieteniile să fie de durată și un loc unde vei simți că ești în casa frumuseții tale. Cu fiecare zi, săptămână, lună care trece, răspundem mereu pozitiv oricărei provocări și dăm curs tuturor solicitărilor cu ingredientele principale ale noastre și anume: pasiune și profesionalism!

Căutăm mereu să dezvoltăm și să inovăm prin oameni și prin priceperea lor în a face lucrurile cu încredere, dorind mereu un singur lucru … satisfacția și mulțumirea ta, a clientului nostru! Downtown Beauty a ajuns în cel mai scurt timp un salon cunoscut în domeniul beauty din Cluj și nu numai.

Încă de la înființare am participat activ în toate evenimentele majore ale urbei și nu numai. Suntem onorați că am participat la evenimente precum Neversea, Untold, Electric Castle, We Love Retro, FISC, Atipic Beauty și mereu am susținut evenimentele caritabile ale Clujului. Primii pași ai bobocilor au fost și vor fi făcuți alături de noi, finalul studiilor și absolvirile le susţinem cu cea mai mare implicare și o vom face continuu.

Toate acțiunile noastre sunt spre comunitate și spre mulțumirea clienților noștri. Trebuie să ne credeți pe cuvânt, ci să încercați experiența Downtown Beauty, iar noi avem convingerea că după prima vizită vom deveni prieteni pentru mult timp! Vă așteptăm să trăim împreună cea mai frumoasă experiență de beauty și anume … experienta Downtown Beauty!

P.S. Prin cardul BLITZ VIP ai reducere de 20% la serviciile de înfrumuseţare.


8 noiembrie 2018

15:43:24