My Secret Land

Povestea magică de ademenit Somnul, în care copilul tău este personajul principal 

20 octombrie 2021

07:33:14

Hei, e timpul de culcare! Băița, lăpticul cald, povestea de seară și … nimic? Încă o poveste? Și încă un cântecel de leagăn? Mai niște oițe, mai o îmbrățișare, dar Moș Ene tot nu mai apare.

E timpul pentru cartea magică despre ”Noaptea în care somnul a dispărut”, captivantă încă de la prima frază. Micuțul tău va exclama: ”Hei, pe băiețel îl cheamă fix ca pe mine … și seamănă cu mine. Și locuiește fix pe strada mea și în casa mea? Stai puțin, acest băiețel sunt chiar eu? Spune-mi mai multe!”

”Noaptea în care somnul a dispărut” este povestea unui copilaș care nu poate să adoarmă, deși e noaptea târziu, exact ca noaptea în care citești povestea. A încercat toate variantele posibile, iar somnul nu mai vine. Ei bine, ca în orice poveste îi va veni în ajutor un personaj magic și misterios. Iar eroul nostru care și-a pierdut somnul, va porni într-o aventură fascinantă la capătul căreia își va da seama cum să-l facă pe Somn să vină la el în fiecare seară.

Cristina Clima este autoarea cărții – o tânără autoare pentru copii, omul inspirație din spatele poveștilor personalizate pentru copii de la My Secret Land. Ea a inventat o întreagă lume secretă, captivantă și plină de magie, în care fiecare copil poate deveni erou în propria sa poveste. Probabil îi știi numele din ”Tărâmul Secret al Mănușilor”, cartea pe care a lansat-o în 2020.

Poveștile Cristinei sunt inspirate din viața reală, din dilemele și problemele celor mici, și întrebările pe care le au copiii, la care personajele tărâmului secret știu să răspundă într-un mod creativ și memorabil.

Unicitatea poveștilor personalizate din My Secret Land este însă personajul din poveste, care nu este un băiețel sau o fetiță oarecare, ci chiar cel care a inspirat povestea, și căruia i se citește povestea. Copilul este personajul central și întreaga poveste este construită în jurul lui, și primește astfel explicații la misterele din viața sa și soluții magice la problemele sale.

Astfel copilul se descoperă pe sine, datorită poveștii, își descoperă temerile și ajunge să și le depășească, valorificându-și resursele și calitățile interioare.

Ca orice poveste creată de My Secret Land – pentru a comanda cartea, intră pe site, selectează povestea, introdu numele copilului, locul unde se întâmplă acțiunea, alege avatarul potrivit, apoi vezi toată povestea personalizată cu avatarul și numele selectat. Plasează comanda și cărticica în format fizic va ajunge în câteva zile la voi acasă!

Ai mai multe variante de ilustrație pentru eroul din poveste, selectează avatarul care seamănă cel mai bine cu copilul tău. După ce ai previzualizat întreaga poveste, filă cu filă, și ți-a plăcut și povestea și ilustrația, iar finalul ți-a adus un surâs de liniște și pace pe buze, ai opțiunea de comandă la final.

Povestea personalizată despre copilului tău va veni tipărită pe o hârtie și o copertă de calitate excepțională și ai și un discount de 20% cu cardul Blitz VIP!


20 octombrie 2021

07:33:14