Poţi să îţi surprinzi partenerul în fiecare zi, nu doar de 14 Februarie…

11 ianuarie 2019

09:38:46

Atunci când dragostea apare în viața ta realizezi că vrei să transformi fiecare moment, într-unul unic. Vrei să îi dăruiești persoanei de lângă tine toată magia din jur. În acest articol vrem să facem o călătorie împreună. O călătorie care începe în Italia printre aromele de pizza și gustul unic al pastelor.

Toate aceste arome și sentimente își continuă călătoria împreună cu noi spre noi orizonturi și ajung în Cluj, la Trattoria Fiorentina, locul unde, pentru câteva ore, poți să îi dăruiești persoanei iubite o parte din magia micuțelor terase de pe marginea străduțelor ce duc spre Colosseum. La Trattoria Fiorentina fiecare ingredient este folosit cu pasiune și dăruire pentru a construi împreună cu tine pas cu pas fiecare emoție, fiecare senzație.

Fie că e dimineață și îți dorești să îți surprinzi partenerul cu o cafea fierbinte și aromată împreună cu un șir întreg de întâmplări pe care să le povestiți.

Sau că e ora prânzului și fugi de la birou pentru a împărtăși câteva momente împreună, povestind despre job, succes și carieră în timp ce savurezi o porție de ”Crema di verdure”.

Și nu putem să uităm de cină, e momentul să opriți pentru câteva minute timpul și ritmul, și să vă bucurați împreună de ”Ravioli Ricotta e Spinaci” împreună cu un pahar de vin și restul magiei este la voi. Cuvintele sunt prea puține pentru a umple acest timp, mai bine umpleți timpul cu tăcere, o atingere și o privire adâncă. Aromele aduse de Trattoria Fiorentină o să vă ajute să simțiți dincolo de cuvinte.

Restaurantul italian Trattoria Fiorentina este situat în centrul vechi al orașului Cluj-Napoca și vă așteaptă cu un meniu bogat de preparate specific italiene. Aici puteți savura paste de casă, pește, fructe de mare, pizza, dar și alte preparate culinare.

P.S. Nu îţi uita cardul BLITZ VIP pentru ca ai reducere de 20% la toate produsele.


11 ianuarie 2019

09:38:46