Pizza da Bobby: O experiență culinară italiano vero!

4 martie 2021

19:30:12

Știai că pentru un blat crocant de pizza, secretul este să presari peste foaia de copt griș foarte fin, înainte să adaugi blatul? Iar dacă vrei să obții un aluat pufos la interior, maeștrii bucătari italieni recomandă …

Probabil te interesează mai degrabă rezultatul, decât procesul, de aceea îți vom spune doar finalul: Pizza Da Bobby! Rețete originale cu ingrediente naturale și organice de la pizzeri cu calificări și măiestrie dobândite în Italia.

Pizza a devenit rapid un fel de mâncare popular în toata lumea și, pe nedrept, asociat mâncării junk-food. Italienii însă iau pizza foarte în serios, și au reguli stricte de pregătire a ei.

Iar Pizzeria da Bobby din Cluj respectă întocmai standardele preparării pizzei din restaurantele italiene. Folosesc doar ingrediente din țările de origine, tehnici speciale de frământare a blatului de pizza și metode tradiționale de maturare a cărnii și a legumelor, ceea ce garantează a experiență autentică culinară italiană! Aici găsești varietăți de pizza ca la mama ei acasă – Italia.

Așadar, poate ești tentat de Pizza Calzone?

Este o pizza normală, doar că împăturită, după ce se adaugă ingredientele savuroase, aluatul se face un portofel, ca la poale în brâu. Este o rețetă italiană simplă și autentică, iar umplutura este delicioasă!

Sau ai dori să guști ceva italiano vero cum ar fi pizza cu pancetta și scamorza, aceasta din urmă fiind un fel de caș afumat? Pancetta arată ca un bacon dar e ceva diferență între ele. Baconul este afumat, iar pancetta este sărat uscat. Așadar, o Giuly cu mozzarella, salam picant, pesto, scamorza, pancetta și rosii cherry?

Dacă ții prea mult la siluetă, dar nu vrei să renunți și la gust, Pizza Ortolana are toate ingredientele unei mese echilibrate și delicioase în același timp – mozzarella, ardei, vinete, dovlecel, ceapa, masline!

Ți-am dat doar câteva idei. Întră pe site și lasă-te inspirat de gusturile originale de la Pizza da Bobby. Cu siguranță te va face să mai comanzi și să-ți inviți și prietenii la ceva ”special” și ”autentic”.

Și nu uita, cu Cardul Blitz VIP ai o reducere de 10 la sută la comenzi de minim 50 de lei!


4 martie 2021

19:30:12