auto detailing clear vision

Păstrează frumusețea mașinii tale pentru mult timp cu tratamentele speciale de la Clear Vision

22 decembrie 2021

10:16:02

Vrei să știi cum poți conserva frumusețea mașinii tale nou-nouțe pentru cât mai mult timp?

Uite ce ți-ar recomanda profesioniștii de la Clear Vision, o companie de detailing și service auto de top din Cluj.

Pentru a păstra mașina nou-nouță, la exterior trebuie aplicat un strat de protecție ceramică, iar pe aripile din spate, pentru a o proteja de lovituri și zgârieturi de pietricele, se aplică o folie autoregenerantă.

Tapițeria interioară se tratează cu două straturi dintr-o soluție hidrofobă specială pentru țesături, pentru a-i conferi un puternic efect hidrofob și pentru a-i intensifica culorile.

Pe geamurile laterale, oglinzi și parbriz este recomandat un tratament hidrofob care să sporească vizibilitatea în zilele ploioase.

Mașina ta va avea o viață lungă după un drum la Clear Vision, care îți pot face mașina să arate ca nouă mult timp, iar tu să te poți îndrăgosti de ea din nou și din nou.

În plus, te vor ajuta să o menții curată pentru mai mult timp.

Clear Vision Auto Detailing este o companie din Cluj cunoscută, potrivit review-urilor clienților săi, pentru ”servicii de calitate, o eficiență excepțională și un înalt nivel de profesionalism”.

Vezi o poveste strălucita despre pasiune, ambiție și succes sau despre începuturile Clear Vision aici:

Pe lângă detailingul complet al mașinii, cei de la Clear Vision îți pot oferi tratamente speciale pentru mașină:

Tratament hidrofob pentru textile

Pentru a asigură o viață mai lungă suprafețelor textile se aplică o protecție specială care se comportă ca un scut împotriva murdăriei cu efecte pe termen lung.

Tratament special pentru piele

În timp, pielea sau imitația de piele pot suferi fisuri din cauza deshidratării, pierzându-și totodată elasticitatea. Pentru a preveni îmbătrânirea pielii mașinii tale, Clear Vision folosește curățători speciali și tratamente cu substanțe active ce redau pielii elasticitatea și aspectul proaspăt și curat.

Recondiționare piele

În plus, din dorința de a oferi servicii de top, cei de la Clear Vision au achiziționat un scanner de culoare care le poate da rețeta exacta a vopselii interiorului mașinii tale, ceea ce le permite să recondiționeze pielea, astfel încât fragmentele recondiționate să arate exact la fel ca pielea originală.

Igienizarea instalației de climatizare

Din cauza prafului, umezelii și a uzurii filtrelor, instalația de climatizare se poate transforma într-un focar de bacterii și microbi. E important pentru sănătatea ta și a pasagerilor tăi, să-l igienizezi periodic.

Curățarea acestuia se face cu un agent special de tip spray aerosol care este pulverizat de-a lungul tubulaturii de ventilatie a mașinii și care elimină particulele nocive. Aerosolii inofensivi plasați în instalație vor împiedica dezvoltarea bacteriilor și a mucegaiului pe viitor.

Colantări și aplicări de folii de protecție

Colantarea constă în aplicarea unei folii de top cu proprietăți de autoregenerare ce oferă mașinii un aspect satinat, uniform, elegant și o protecție ridicată. Cu ajutorul cutter-ului plotter, specialiștii de la Clear Vision pot pre-decupa foliile de protecție, astfel încât să nu fie necesară decuparea foliei pe suprafața mașinii, eliminând astfel orice posibilitate de a afecta lacul.

Foliile pot fi debitate și aplicate pe toate modelele de autoturisme, atât pe suprafețele lucioase de la interior, cât și pe caroseria mașinii, fără a mai fi necesare tăieturi suplimentare. Ai, de asemenea, opțiunea de colantare a zonelor expuse la sablare (aripi, zona inferioară a portierelor), zona de încărcare a portbagajului, etc.

***
Vino la Clear Vision unde mașina ta va primi un detailing complet și tratamente speciale pentru piele și textile, recondiționări de piele, și colantări exterioare. În plus, tot aici, îți pot fi îndepărtate și zgârieturile de pe mașină cu o mașină specială de polish, substanțe de protecție polish și ceară auto și multe altele. Alte servicii pe care Clear Vision le asigură sunt:

  • Corecție lac
  • Sealant sintetic
  • Aplicare folie de protectie faruri
  • Igienizare compartiment motor
  • Sealant întreținere PPF

Vestea bună pentru tine, este că un card de reduceri Blitz VIP te poate ajuta să obții discount de 15% la toate serviciile de detailing auto interior- exterior (fără colantare).

 


22 decembrie 2021

10:16:02