Pardoseala impermeabilă pentru o dimineață perfectă!

9 noiembrie 2020

09:44:29

În rol principal: pardoseala impermeabilă din plăci din vinil, fabricată din materiale organice minerale și diminețile tale calde.

E dimineață, frig și mohorât afară. Dar alarma spune că ai dormit suficient și că e timpul pentru o nouă zi. Te smulgi cu greu din patul cald și moale și înfrunți stoic duritatea lumii exterioare, mai exact gresia rece din baie.

Dacă ar fi să poți schimba un singur lucru din scenariul matinal – care ar fi acesta? Ceva care să fie prietenos la atingere și să-ți dea un aer de primitor și cald?

Pe vremuri, când nu aveam alte opțiuni, alegeam gresia pentru că e rezistentă, practică și se curăță ușor. Dezavantajele gresiei însă constau în faptul că este o podea rece, pe care poți aluneca ușor atunci când e umedă. În afară de asta, montarea ei trebuie făcută de meșteri pricepuți. Iar demontarea gresiei vechi cu dalta și ciocanul e o altă ”distracție” cu care începe aproape orice renovare de apartament.

Noi am schimba gresia și îți spunem și cu ce.

Dacă și tu ai în gând să schimbi gresia cu model învechit din anii 80 cu acele rosturi pretențioase care se murdăresc ușor, îți prezentăm o inovație – pardoseala impermeabilă din plăci de vinil.

Pardoseala impermeabilă

Ce zici de o pardoseală rezistentă la umezeală care se curăță ușor și este rezistentă la alunecare, dar care este, în același timp, caldă? Și ce e și mai grozav e că o poți monta pe o gresie veche, pe lemn sau pe beton atâta timp cât nu are denivelări și nu prezintă defecțiuni.

Nu este recomandată totuși în zonele cu umiditate excesivă cum ar fi cabinele de duș, saunele și băi cu trafic intens. Însă este potrivită pentru camerele cu umezeală moderată cum ar fi baia sau bucătăria. În plus, suportă sistemele de încălzirea prin pardoseală și o temperatură de până la 27 de grade!

Pardoseala impermeabilă de la DIEGO este o podea flotantă, care vine în cutii (floor in a box) și nu necesită fixare prin cuie, înșurubare sau lipici. Este fabricată din materiale pe bază de minerale și vine la pachet cu autoadezivul pe bază de apă gata integrat, ceea ce face montarea foarte ușoară.

Dacă ți se pare o soluție fezabilă pentru baia ta, și vrei să știi care este pasul următor, iată care este următoarea ta oprire – magazinul DIEGO din Piața 1 mai, nr. 4-5 din Cluj Napoca. Mai sunt alte 33 de magazine în toată țara. Acolo găsești această nouă generație de pardoseli SPC și podele organice care ”îmbină proprietățile podelelor impermeabile și a celor fabricate din materiale organice”.

O vei găsi în câteva nuanțe și texturi, care imită piatra și lemnul, și câteva nuanțe de culori, precum și moduri de a le îmbina. Trebuie să cumperi cu 10% mai mult decât necesar pentru a lăsa loc pentru eventuale greșeli de măsurare sau rateuri de asamblare.

Asamblare simplă

Cum spuneam mai sus, pardoseala impermeabilă este ușor de montat și simplu de întreținut. Orice persoană cu o minimă dexteritate manuală o poate instala. Ai nevoie de câteva instrumente ce se pot găsi în orice cămară. Citește instrucțiunile de montaj cu privire la aclimatizarea și temperatura la instalare și cum să faci măsurătorile exacte pentru un montaj reușit.

Întreținere facilă

Curățarea și întreținerea se poate face prin măturare, sau cu un aspirator potrivit pentru podele dure. Se găsesc și produse de curățare și îngrijire pentru pardoselile din vinyl. Nu trebuie să folosești multă apă la curățare, iar mopul trebuie să fie doar umezit. Nu necesită lustruire cu produse ce conțin uleiuri sau ceară.

Și cum sunt diminețile tale de toamnă mohorâtă acum? Cu pardoseala impermeabilă de la DIEGO pot fi cu siguranță mai calde și mai pline de bună voie.

Nu uita, dacă ești posesor de card Blitz VIP, ai un discount de 10% în magazinele DIEGO!

 


9 noiembrie 2020

09:44:29