Parchet pentru orice stil cu EDAL TRADE!

11 august 2020

12:04:15

Parchet pentru orice stil cu EDAL TRADE!

Săptămânile petrecute cu restricții de deplasare din această primăvară ne-au readus în atenție importanța casei ca mediu confortabil și primitor. Am avut ocazia să petrecem mai mult timp în locuințele noastre și să apreciem tot mai mult calitatea unui interior bine realizat, confortabil, primitor și cu o notă de personalitate. Iar dintre toate, posibilitățile de decorare și punere în valoare a unui interior pardoselile sunt elemente cheie, fie că vorbim de camere de zi, dormitoare, spații utilitare sau zone de trecere. 

Pardoselile sunt de multe ori trecute cu vederea, însă reprezintă mai mult decât niște piese utilitare, sunt de-a dreptul baza de la care se construiește întreaga estetică a unei încăperi. Dincolo de nevoile strict funcționale, de izolare termică, de asigurare a unei suprafețe plane, de rezistență, pardoselile marchează spațiul respectiv, îi dau un fundament și setează astfel tonul și atmosfera întregii încăperi. Iar prin elementele specifice de accesorizare – plinte, margini și colțuri, pardoselile adaugă un plus de stil unui spațiu.

De aici vine importanța integrării pardoselilor cu întregul concept al stilului amenajării interioare și să fie primul element luat în calcul când se proiectează amenajarea ori redecorarea unui spațiu. Pentru alegerea corectă a pardoselilor trebuie ținut, de asemenea, cont de factorul de siguranță, rezistență, destinația încăperii, prezența copiilor, a persoanelor cu nevoi speciale ori a animalelor de companie, etc .

Partenerii noștri de la EDAL TRADE vă pun la dispoziție o gamă largă de parchet laminat, parchet stratificat și parchet din lemn masiv, mochetă casnică profesională, paneluri în formate clasice sau 3D, lacuri și finisaje parchet, adezivi și produse de întreținere și curățenie. Ușor de întreținut, durabil și sănătos pentru mediul înconjurător, la partenerul nostru veți găsi un produs potrivit pentru fiecare încăpere.

Parchetul laminat este realizat 100% din resurse naturale, rezistent, ușor de curățat și întreținut. Acest tip de pardoseală e caracterizat de durabilitate, stil și mai ales întreținere ușoară. Pardoselile laminate redau fidel naturalețea lemnului și oferă tot confortul termic dat de tehnologiile moderne.

Pardoselile din parchet stratificat, dublu sau triplu, rămân o alegere clasică, indiferent de model și tendințe. Lemnul este selecționat cu extrem de multă atenție, din surse sigure și monitorizate și este prelucrat pentru a păstra proprietățile naturale ale fibrei și esenței. O investiție într-o pardoseală de parchet stratificat e o investiție în durabilitate și calitate.

Puține tipuri de pardoseli pot egala eleganța, rafinamentul și atmosfera dată de parchetul de lemn masiv. Aceasta este una dintre cele mai creative aplicații care poate fi combinată cu multe stiluri de mobilier.

De la soluții rustice, antice, până la podele moderne, antracite sau albe, aproape totul se găsește în colecția partenerilor noștri Edal Trade.

Prin intermediul cardului Blitz VIP beneficiezi de:

– 10% discount la orice produs;


11 august 2020

12:04:15