Osea Interiors – dincolo de pasiunea pentru mobilă

3 octombrie 2019

07:27:42

Oséa Interiors pornește din pasiunea pentru estetic și formează un spațiu multidisciplinar orientat spre a satisface nevoia unei experiențe superioare, atât materială cât și conceptuală.
Folosind piese de mobilier rafinate și opere de artă contemporană, îmbinăm ideea de showroom cu cea de galerie de artă, unde aducem la viață un concept nou de exprimare și prezentare.
În permanentă căutare de noi experiențe, materiale de calitate înaltă, texturi vibrante și forme impresionante, încercăm de fiecare dată să creăm îmbinări distincte de confort, funcționalitate și personalitate.


Gamele selecte de mobilier și spațiile atent finisate sunt concepute pentru a dicta diferite atmosfere și stări emoționale mulate pe caracterul și nevoia fiecărui client.

Într-o clădire de epocă care dateaza din perioada interbelică și care a fost atent restaurată, am creat un spațiu distins și prietenos, în care căldura și eleganța unui cămin cu stil sunt prezente pentru inspirația celor care îl vizitează.

Ne dorim să oferim un întreg concept de locuire în care mobilierul este completat de covoare, lămpi, obiecte decorative și lucrări de artă.

Urmărind un stil contemporan, dar de o eleganța atemporală, o calitate desavârșită, materiale prețioase și o măiestrie aproape artizanală a finisajelor, am ales cu grijă un portofoliu de branduri importante pentru care creează designeri celebri.
Gio Ponti, Antonio Citterio, Patricia Urquiola, Anastasiade, Marcel Wanders sau Vincent Van Duysen sunt numai câteva dintre numele mari care și-au pus semnătura pe colecțiile brandurilor pe care OSEA INTERIORS le reprezintă.

Suntem onorați să reprezentăm exclusiv în România – B&B Italia, MAXALTO și GIORGETTI la care se adaugă și nume mai cunoscute ca BAXTER, MOLTENI&C, MOOOI.
Un loc aparte îl constituie prezența în showroom a brandului OASIS care excelează în zona de mobilier de baie cu Gama Luxury, inspirată din ”salles des bains” ale anilor 1900, cu accente de Art Deco.

Completăm gama de mobilier cu colecțiile outdoor de la EMU și TRIBU, covoare de MOOOI CARPETS și LIMITED EDITION precum și corpuri de iluminat de la Moooi, Italamp și SKLO.

Și cum nicio amenajare nu este încheiată fără obiecte decorative, am ales să adăugăm portofoliului nostru câteva mărci recunoscute ca FUESTENBERG, VISTA ALEGRE și MARIO
CIONI pentru minunatele obiecte din porțelan, cristal, ceramică și sticlă.
Sperăm ca spațiul showroomului să fie un mediu plăcut care să ofere inspirație designerilor și arhitecților, dar în egală măsură celor care împreuna cu echipa Osea Interiors vor ajunge să-și definească ambientul viitoarei locuințe.


3 octombrie 2019

07:27:42