calatorie de afaceri toureco

Organizează-ți călătoria de afaceri cu agenția de turism Toureco

27 octombrie 2021

11:40:23

La prima vedere, pare simplu să-ți organizezi călătoriile de afaceri pe cont propriu, într-adevăr găsești bilete de avion sau cazare pe diverse platforme agregatoare.

Însă aceste platforme pot avea fee-uri ascunde sau anumite clauze de rambursare și ai nevoie de timp să cauți și să compari oferte. În plus nu toate îți pot oferi acte contabile pentru decontare.

Așadar, mai eficient este să apelezi la o agenție de turism care îți furnizează acte contabile pentru decontare, în plus economisești timp, și nici nu rămâi descoperit în cazul unei schimbări neprevăzute de plan. O agenție are întotdeauna soluții care te pot ajuta să salvezi atât bani, cât și timp în organizarea călătoriei.

Toureco e o agenție de turism și unul din partenerii noștri Blitz VIP, cunoscută printre clienții săi pentru know-how-ul său de peste 10 ani în planificarea optimă a călătoriilor și optimizarea bugetelor de călătorie, precum și asigurarea celui mai bun cost prin oferirea de soluții alternative.

Transportul

O călătorie de business e bine să nu o faci la volan, pentru a evita stresul și oboseala drumului. Însă cum nu ai curse de avion pe distanțe mai scurte de 200 de km, în astfel de situații este recomandat un șofer însoțitor.

Ideal este zborul cu avionul, dacă localitatea de destinație o permite, soluțiile alternative fiind autocarul sau trenul. Cea mai rentabilă modalitate de achiziție a unui bilet de avion este prin intermediul unei agenții, fie inclus într-un pachet de servicii all-inclusive, fie într-o ofertă de transport, fără cazare.

Agenția îți poate, de asemenea, asigura conexiunea dintre aeroport/gară și locul de cazare și îți poate facilita închirierea unei mașini la destinație.

Cazarea

Hotelurile și pensiunile sunt puternic concurate de ofertele de apartamente și vile de închiriat fiecare cu un farmec aparte, departe de amenajările impersonale și standard de hotel. Avantajul unei cazări prin agenție este că îți poate oferi astfel de cazări private care pot fi astfel decontate. În plus o agenție îți poate recomanda unități de cazare cu mic dejun inclus, și la cerere, convenabil poziționate pentru sejurul de afaceri în proximitatea punctelor de interes.

Detaliile care fac diferența 

Trebuie să fii prezent la diverse întâlniri de afaceri la care contează ținuta vestimentară? Hainele în timpul transportului se pot șifona. Unele hoteluri pot oferi servicii de călcat haine, sau pot furniza dispozitiv de călcat. Agenția îți poate indica unitățile de cazare care au acest serviciu inclus sau disponibil.

O altă facilitate foarte importantă este accesul la Internet în timpul călătoriei, precum și la destinație, treaba agenției fiind să se asigure că vei avea în timpul călătoriei, și la destinație tot suportul logistic de care ai nevoie.

Apoi cum poți să zici că ai fost într-un oraș din străinătate fără să fi vizitat orașul? Agenția poate organiza opțional excursii prin oraș și city-pass-uri, astfel încât experiența călătoriei de afaceri să fie una completă.

Partea ta va fi să pregătești doar actele de călătorie, certificatul verde și banii în moneda țării de destinație sau un card bancar cu un card internațional atașat pentru țările care nu folosesc moneda Euro.

În plus dacă ești posesorul unui card de reduceri Blitz VIP ai o serie de reduceri la Toureco:

  • – 3 % discount pentru vacanțe în România;
  • – 4-6% discount pentru grupuri (minim 5 camere) pentru pachetele de vacanta cu zbor charter inclus;
  • – 5% discount pentru vacanțe în străinătate (maxim 50% din comisionul agenției în cazul în care acesta este mai mic de 10%)
  • – 50% din taxa de serviciu pentru biletele de avion

27 octombrie 2021

11:40:23