Oferă-i șansa copilului tău de a urca pe scenă și de a juca într-un spectacol la Școala de Teatru Allegria

27 septembrie 2021

08:06:10

Copilul tău este în mod natural foarte expresiv, dezinvolt și își manifestă trăirile teatral și dramatic? Sau dimpotrivă, este închis în sine și timid și nu-și poate gestiona prea bine emoțiile de furie sau tristețe?

Copii sau adulți, în viața de zi cu zi suntem actori pe propria „scenă”. Cât de bine ne simțim în propria piele se vede în special în relațiile pe care reușim să le construim și în rezultatele noastre.

Ce nu știm însă este faptul că avem, fiecare, resursele necesare pentru a fi actori de succes în propriul „film”. Ceea ce avem nevoie este doar impulsul de a ne auto-descoperi și cultiva.

Scopul Școlii de Teatru este să-i ajute pe copii să se dezvolte armonios

Cursurile de teatru pentru copii nu sunt doar pentru copii talentați care recită frumos! Este dimpotrivă, un mediu creativ unde copiii socializează între ei și scăpa de toate inhibițiile și teama de a vorbi în public sau de a fi în lumina reflectoarelor. În plus, jocul teatral este unul din cele mai bune exerciții care îi poate dezvolta copilului tău spontaneitatea și carisma, curajul și încrederea în forțele proprii.

Este foarte important să vină la astfel de workshopuri sau ateliere de teatru pentru că-și doresc și nu pentru că sunt împinși de la spate de către părinți. Pentru că scopul unei astfel de școli de teatru pentru copii nu este acela de a crea mici actori sau mici vedete, ci de a-i ajuta să se dezvolte armonios. Să își dezvolte imaginația, creativitatea, inteligența emoțională, memoria, atenția, observarea, autocunoașterea și lucrul în echipă.

Altfel, școala de teatru Allegria este ora magică de deconectare de la dispozitive electronice, tableta sau smart-phone, ora care îi rupe de lumea vitezei și îi duce într-o lume tihnită a poveștilor pline de feți frumoși și zâne bune.

Exerciții de dicție, jocuri de imaginație și lucru cu textele de teatru

Ce vor face la școala de teatru Allegria? Multe exerciții de improvizație, dicție și jocuri de actorie, de asemenea exerciții de imaginație și creativitate și de dezvoltare personală. Și nu în ultimul rând, vor lucra pe texte de teatru, iar în lunile ianuarie și iunie vor juca câteva reprezentații ale spectacolului la care au lucrat timp de 4 luni.

Școala de teatru Allegria este șansa copilului tău de a se urca pe scenă și de a juca într-un spectacol de teatru!

Urmărește pagina de Facebook a Școlii de Teatru Allegria pentru a prinde locurile libere la cursurile pentru copii, cursurile de improvizație, atelierele de arta actorului sau cele de actorie de film.

Dacă ești posesor de card Blitz VIP ai o reducere de:

  • 10% discount pentru scoala de teatru de vară pentru copii;
  • 30% discount la teambuilding-uri;

 


27 septembrie 2021

08:06:10