Ne pregătim pentru sărbători împreună cu Downtown Beauty Platinia

20 decembrie 2018

10:34:38

Încet, încet ne apropiem de un șir de momente în care ne dorim ca frumusețea să fie ceva reprezentativ pentru noi. Ne dorim să strălucim la petrecerea de Crăciun sau Revelion, să simțim că fiecare părticică din noi emană fericire și împlinire.

Întrebarea este unde găsim un salon care să ne pregătească în detaliu?

Am găsit noi unul pentru tine, Downtown Beauty Platinia are pentru tine 6 servicii care să te pună în valoare:

1. Frumusețea vine odată cu felul în care te simți, iar o stare de bine este mereu dată de strălucirea, aranjarea și volumul părului.
La Downtown Beauty Platinia putem să obținem o coafură așa cum ne dorim, spectaculoasă sau clasică, cu bucle sau dreaptă, totul este în imaginația ta.

2. Un păr îngrijit are nevoie de tratamente pentru a scoate în evidență frumusețea naturală. Cuticula părului are nevoie de îngrijire în fața schimbărilor de culoare sau anotimp. Pentru a ajunge la acea coafură pe care ne-o dorim trebuie să avem grijă înainte de părul nostru. Așa că înainte de toate aplicăm un tratament prin care să îi redăm forța și strălucirea.

3. Un aspect plăcut și de invidiat se menține cu îngrijirea unghiilor. Tratamente complete de manichiură într-un cadru relaxant și cu produse de înaltă clasă. Câteodată uităm de acest detaliu, manichiura este detaliu care ne scoate în evidență.

4. Și dacă am avut grijă ca manichiura să fie de invidiat nu putem să uităm de pedichiură. Poate vrem să purtăm acele sandale prețioase care se potrivesc perfect cu rochia roșie.

5. O gamă variată de tratamente, de la demachiere la pensat, epilat, masaj facial și evident machiajul potrivit în funcție de perioada din zi sau evenimentul preferat. Unghiile sunt gata, părul gata, trecem la machiaj. Avem posibilitatea să alegem din zeci de culori, zeci de combinații….

6. Scapă de stresul zilnic și încărcă-ți bateriile cu o ședință de masaj de relaxare oferită de Downtown Beauty Platinia. Rupe rutină și ajută-ți corpul să facă mereu fața oricărei provocări. Înainte de toate clar avem nevoie de un moment de răsfăț. Un moment care să ne pregătească pentru momentele de bucurie, orele de dans și prăjiturile de care ne vom bucura.

Nu îți uita cardul BLITZ VIP acasă pentru că ai 20% reducere pentru serviciile de înfrumusețare.


20 decembrie 2018

10:34:38