Nail Art: Un Răsfăț al Mâinilor și al Unghiilor de 5 stele

1 februarie 2021

17:32:23

Gurile ”rele” spun că mâinile trădează foarte multe lucruri despre tine. O fi adevărat?
Mâinile sunt cele mai folosite părți ale corpului și le expunem zilnic la frig, substanțe chimice nocive sau substanțe de curățat și degresat. În timp, mâinile pot căpăta un aspect prematur îmbătrânit și uscat. Ar trebui să avem un ritual de îngrijire a mâinilor și unghiilor acasă. Însă din când în când nu strică să le ducem la salonul Nail Art Professionals pentru o îngrijire de 5 stele. La câte munci zilnice le supunem, merită răsfățuri de zile mari.

Cei mai mulți dintre noi atunci când vrem să arătăm impecabil, acordăm o atenție sporită tenului și uităm de mâini și de gât. Iar pielea uscată cu pete de bătrânețe de pe mâini ne trădează vârsta mai degrabă decât o fac ridurile de expresie din jurul ochilor.

Unghii Naturale și SPA

Dacă ai mâini îmbătrânite cu piele deshidratată și uscată, specialiștii de la Nail Art Professionals știu cum să repare lucrurile în condiții de igienă de maximă siguranță.

Îți vor masa mâinile cu o cremă scrub, îți vor hidrata cuticulele, vor aplica un ser anti-aging cu agenți naturali care să îndepărteze petele de îmbătrânire, vor hrăni cuticulele cu ulei și vor aplica un tratament al unghiilor care să le redea rezistența.

Manichiură și pedichiură pentru domni

La Nail Art Professionals, un studio exclusiv pentru manichiură și pedichiură sunt bineveniți și domnii. Pachetul Gentleman’s Manicure presupune exfolierea cuticulelor și hidratarea lor cu uleiuri esențiale și aplicarea unei baze protectoare pentru unghii sau luciu natural, precum și un masaj relaxant al mâinilor cu cremă hidratantă.

Pedicure Therapy pentru picioare obosite și crăpate

Picioarele îți vor fi deosebit de recunoscătoare după un tratament SPA cu îmbăierea lor, îndepărtarea calusului și a stratului de piele moartă, aplicarea unei măști pentru hidratare intensă, apoi evident cu un masaj revigorant. Unghiile vor fi întărite cu un lac-gel și apoi nuanțate pentru mai multă rezistență.

Ojă care rezistă

Pentru unghii date cu ojă care să dureze, ai putea opta pentru un extra tratament – o bază protectoare, apoi o ojă în culoarea dorită și top coat protector care să dea unghiilor strălucire și rezistență.

Nail Art pentru ocazii speciale

Imaginația îți va fi provocată de artistele de la Nail Art Professionals care îți pot aplica pe unghii – de la foițe metalice, la cristale Swarovski, pudră aurie, sau bijuterii! De asemenea, poți avea picturi miniaturale pe unghii cu Paint art sau gel art!

Sau dacă ești pasionată de Nail Art, aici poți găsi o echipă profesionistă de la care să înveți și să furi meserie! Nail Art Studio organizează cursuri în cadrul Academiei Nail Art Professionals și te pot ajuta să crești profesional și să ai o clientelă de top.

Cu Cardul BLITZ VIP ai următoarele discount-uri:

– 10% discount la cursurile de calificare si perfectionare profesionala din cadrul Nail Art Professionals Training Center;
– 10% discount la gama de produse profesionale;
– 15% discount la toate serviciile de manichiura si pedichiura.

 


1 februarie 2021

17:32:23