My Hero Book – un cadou perfect pentru copilul tău!

4 decembrie 2020

11:22:56

Ai primit un mesaj de la Moșul…

”Hohoho, iată ca s-a așternut și prima ninsoare. Eh, fata moșului, e timpul să pregătesc desaga de cadouri pentru cel mic. Evident că voi trece și eu pe la el, ca să-i las cadoul de la tine. Dar până atunci, hai să ne sfătuim împreună, ce cadou îi luăm anul acesta?

Chiar știu cum e să ai casa plină de jucării și să nu mai fie loc de o altă basculantă. Doar una mai mare ar putea s-o întreacă pe cea veche, și poate îți dorești altceva pentru cel mic. Îți dorești, de fapt, un moment de conectare împreună, nu-i așa?

Uite un cadou perfect pentru asta – o carte personalizată cu copilul tău în rolul personajului principal, pe care s-o citiți împreună! Ce zici? S-au scris atâtea povești despre mine, iar copiii nu se mai satură de ele. Își imaginează că eu chiar am o fabrică de jucării și îmi pot cere orice. Nu au aflat că eu le aduc, de fapt, cadourile pe care și le-ar fi dorit părinții lor atunci când erau ei mici.

Cum ar fi să-i oferi copilului tău, printr-un cadou, bucuria unei povești despre el însuși în care să se regăsească în mici detalii?!

Copiii trăiesc într-o lume de basm. O lume întreagă nu ar fi posibilă fără imaginația lor fascinantă și bogată. Prin joacă și poveste explorează un univers întreg și învață cum să să fie niște exploratori isteți și curajoși, exact ca eroii adevărați.

Cartea My Hero Book ”Tărâmul secret al mănușilor”, scrisă de Cristina Clima, este o carte pentru suflete de oameni mici și mari.Este o poveste despre cum să avem grijă de lucrurile noastre, fiind o carte inspirată din fapte reale, de la un mister cu care se confruntă mulți copilași.

Moș Mănuș e pus puțin pe șotii, doar pentru a-l învăța pe copilul tău să-și pună lucrurile bine, ca nu cumva să ajungă într-un loc al lucrurilor pierdute, fără întoarcere. Și asta fix când le e lumea mai dragă, când mama, adică tu, scoți prăjiturile alea bune din cuptor. Continuarea în carte!

Cartea e cu atât mai specială cu cât îi poți personaliza și ilustrația – astfel încât copilul tău să se regăsească întocmai, nu doar cu numele sau locul copilăriei lui, dar și la înfățișare!

Ai mai multe variante de ilustrație pentru năzdrăvanul din poveste, selectează avatarul care seamănă cel mai bine cu copilul tău. După ce ai previzualizat întreaga poveste, filă cu filă, și ți-a plăcut și povestea și ilustrația, iar finalul ți-a adus un surâs de liniște și pace pe buze, ai opțiunea de comandă la final.

Și-ți mai garantez ceva!

Povestea vine tipărită pe o hârtie și o copertă de calitate excepțională și folosind codul BLITZVIP beneficiezi de o reducere de 20%!

Comandă și tu cartea de AICI! 

 


4 decembrie 2020

11:22:56