Mobilierul tău de grădină de la Natürlich 

30 august 2021

14:02:25

Închide ochii și imaginează-ți un colț mirific în grădina ta unde te relaxezi după o zi agitată la birou după ce ai traversat întregul trafic urban dintr-un capăt în celălalt al orașului, scufundat într-un hamac sau un puf și bucurându-te de un moment de plăcut abandon.

De primavara devreme, până toamna târziu, la Natürlich îți găsești inspirația pentru momentele tale de relaxare în grădină, terasă sau balcon!

Mobilierul de grădină Naturlich este fabricat din material naturale (metal, bambus, sticlă, lemn) dar și sintetic foarte rezistent, cu aspect natural, ușor de întreținut și perfect adaptabil stilului tău și spațiului pe care îl ai la dispoziție.

Poți recrea atmosfera vacanțelor tale exotice cu câteva piese simple de mobilier de grădină:

  • Un scaun pliabil 

Scaunul pliabil Milos este o soluție ingenioasă pentru a petrece timpul liber alături de familie sau citind o carte, admirând natura.

  • Un felinar din Bambus și sticlă

Bucură-te de o lumină caldă degajată de felinarul din bambus și prelungește-ți șederea și bucură-te de răcoarea serii de după apus.

naturlich mobilier de gradina

  • Un Hamac tip Scaun Suspendat 

Hamacul Relax din sfori de bumbac și poliester va conferi șederilor tale leneșe un ton exotic cu o notă tropicală. Perfect pentru când ești înconjurat de copaci și plante cu flori! Adăugă o mică masă de grădină în aer liber pentru a crea un colț confortabil unde să pui cartea și băutura rece.

naturlich mobilier de gradina

  • Sau un Fotoliu pentru exterior tip Puf 

Fotoliu bean bag tip pară cu o husă din material impermeabil, prevăzută cu mâner în partea superioară – utilizabil atât indoor cât și outdoor.

Produsele pentru exterior Natürlich au o durată de viață îndelungată și nu pot fi afectate de acțiunea factorilor naturali precum raze UV, umiditate sau temperaturi extreme. Poți comanda direct de pe site-ul Natürlich sau din cele 49 de magazine din România.

În plus, dacă ești posesorul unui card Blitz VIP, ai o reducere de:

  • 25% decoratiuni
  • 20% bucatarii
  • 10% la mobilier

30 august 2021

14:02:25