Reședința mea de vară e afară – MOBEXPERT

7 mai 2019

10:53:15

Descoperă noua colecție de mobilier pentru terasă și grădină de la Mobexpert!

Sezonul cald ne oferă ocazia să petrecem mai mult timp în aer liber, pe terasă și grădină. Din acest motiv, mobilierul pe care îl alegem trebuie să ne ofere același confort ca și interiorul locuinței  pentru a ne bucura de aceste zile călduroase.

Alegerea mobilierului pentru exterior este la fel de importantă ca și alegerea celor pentru interior. În funcție de spațiul pe care îl aveți la dispoziție, puteți opta pentru canapele, fotolii sau scaune. Elementul comun trebuie să fie confortul.  Grădina sau terasa poate fi transformată ușor în zona preferată de relaxare, dacă adăugați pieselor de mobilier perne moi. De obicei, pentru exterior alegem mobilier cu un design mai simplu, rezistent la o scurtă ploaie de vară. Un exemplu sunt piesele împletite, acestea fiind cea mai bună îmbinare între estetic și funcțional.

Un alt element foarte important pentru spațiul exterior este masa. Fie că optați  pentru o masă de dimensiuni mari unde puteți să primiți toată familia sau prietenii, fie că alegeți o una de dimensiuni mai mici unde să savurați cafeaua, masa reprezintă un obiect de mobilier indispensabil pentru grădina sau pentru terasă. O altă variantă care se poate plia necesităților tale este masa extensibilă. Aceasta poate ajunge la dimensiuni mari pentru situațiile în care aveți mai mulți invitați.

Dincolo de funcționalitatea și confortul acestor piese de mobilier destinate spațiului exterior, ele vor oferi personalitate terasei sau grădinii, transformând exteriorul într-un spațiu la fel de apreciat de familie și prieteni precum interiorul locuinței.


7 mai 2019

10:53:15